Mazda6 facelift va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles!

Apărută în 2012, cea de-a 3-a generație Mazda6 va trece prin al 2-lea facelift în cariera sa. Versiunea împrospătată a navei amiral nipone va fi prezentată la Salonul Auto de la Los Angeles, la moment fiind dezvăluite doar două imagini de teasing.
Partea frontală a noii Mazda6 facelift a fost ușor redesenată, căpătând un design familiar celor mai recente modele a producătorului nipon. Sedanul a primit o bară de protecție nouă cu inserții cromate, iar grila radiatorului are o altă factură cu elementul cromat ce pleacă acum sub blocurile optice faţă, ca și pe noul SUV CX-5. Schimbări au parvenit și la substratul tehnic. Motorul Skyactiv-G de 2.5 litri s-a înzestrat cu un sistem de dezactivare a cilindrilor pentru un consum de combustibil redus. Pentru Mazda6 va fi disponibilă și noua unitate turboaspirată Skyactiv-G 2.5T, debutată pe CX-9, ce dezvolta 250 CP și 420 Nm cuplu maxim.
Habitaclul adoptă și el trăsături caracteristice noilor modele Mazda. Pe consola centrală și-a făcut loc un nou bloc climateric, iar prizele de aer au devenit mai înguste. Vor fi disponibile noile sisteme de siguranță i-ACTIVSENSE, inclusiv cruise-control cu radar ce poate opri complet automobilul și apoi să accelereze desinestătător și sistem de monitorizare la 360 grade.
0
1,861
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!