Mercedes-Benz a prezentat interiorul noului A-Class!

Noua generaţie A-Class a fost prezentată la un eveniment exclusiv cu acces limitat în Germania, iar în spaţiul web au fot publicate primele imagini oficiale cu interiorul noii compacte Mercedes-Benz!
A-Class a primit un tablou de bord minimalist, familiar cu cele mai noi modele din gama producătorului din Stuttgart. Consola este dominată de două "tablete" separate, unul al planşei de bord digitale şi unul pentru sistemul multimedia. În dotările de bază ambele ecrane vor avea o diagonală de 7 inci, iar în cele de top câte 10.25 inci. Până şi volanul multifuncţional pare a fi preluat de la nava amiral actualizată a germanilor. Mai jos de ecranul sistemului multimedia se află trei prize de aer inspirate de la noul E-Class Coupe, urmate de comenzile sistemului de climatizare. Ca şi la modelele mai mari, sistemul multimedia este acţionat prin intermediul touchpad-ului şi butoanelor situate pe tunelul central.
Noul Mercedez-Benz A-Class promite să fie mai spaţios, habitaclul a adăugat 35 mm în lăţime, iar deasupra capurilor a apărut 7 mm spaţiu adăugător. Numărul culorilor de iluminare ambientală a crescut de la 12 la 64 nuanţe. Confort deosebit vor oferi scaunele cu funcţie de masaj. Volumul portbagajului a fost mărit până la 370 litri, iar bancheta din spate este reglabilă şi poate fi rabatată, în dependenţă de modificare, în proporţii de 40:20:40 sau 60:40.
Cea de-a 4-a Mercedes-Benz A-Class poate fi prezentată publicului în martie 2018 la Salonul Auto de la Geneva. În premieră compacta va fi oferită şi în caroserie sedan, pe lângă coupe-ul cu patru uşi CLA. Cel mai probabil, viitoarele modele din gama A-Class al germanilor vor avea acelaşi design interior ca şi noul hatchback.
0
3,358
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!