Noua generaţie Jeep Wrangler - primele imagini!

Înaintea premierei sale de la Los Angeles, care va avea loc la sfârşitul lunii noiembrie, noua generaţie Jeep Wrangler a apărut în primele imagini oficiale! Mult-aşteptatul tot-teren şi unul din puţinele tot-terenuri pur-sânge, nu a dezamăgit.
Aspectul revizuit este mai modern, dar păstrează caracterul clasic al modelului. Legendarul calandru cu 7 incizii verticale a primit o formă mai proeminentă, aripile au fost rotunjite şi înzestrate cu elemente de protecţie din plastic, aripile faţă primind şi elemente de iluminare LED. Şi blocurile optice faţă rotunde incorporează acum tehnologia LED.
În imagini ne sunt prezentate versiunile Wrangler Unlimited Sahara şi Wrangler Rubicon. Cel din urmă este cu două uşi şi oferă nu doar acoperiş demontabil, dar şi portiere demontabile, precum şi parbrizul pliabil, precum pe vechile modele! Datorită acestor transformări, Wrangler Rubicon promite să ofere o exprerienţă de neuitat în off-road, precum şi o puternică senzaţie de libertate.
Interiorul va avea un aspect evoluat, va primi ultima generaţie a sistemului multimedia Uconnect, precum şi tehnologii moderne de asistenţă şi siguranţă. Potrivit celor de la Jeep, noul Wrangler are o aerodinamică optimizată şi va fi oferit cu propulsoare eficiente de 2.0 litri turbo şi 3.6 litri V6. Cei de la Mopar deja au prezentat şi o duzină de accesorii pentru noul Wrangler, care includ iluminarea suplimentară, suporturi pentru portbagaj de acoperiş, seturi de jante şi suspensie de off-road. Mai multe detalii despre noul Jeep Wrangler vom afla pe 29 noiembrie.
0
2,190
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!