Noul Aston Martin Vantage a fost dezvăluit!

În spaţiul web au fost publicate imaginile oficiale cu noul Aston Martin Vantage! Design-ul noului super-car pare a fi inspirat de la Aston Martin DB10, produs doar în 10 exemplare, care a fost maşina lui James Bond din pelicula Spectre, şi pleacă departe de la exteriorul DB11. "Dacă BD11 este un gentleman, atunci Vantage este un vânător" – astfel este caracterizat noul super-car de designer-ul şef de exterioare Aston Martin Miles Nurnberger.
Noul Vantage, deşi are o siluetă familiară cu predecesorul, este mult mai atletic şi agresiv. Modelul nou are o grilă a radiatorului mai mare şi o privire de prădător a blocurilor optice faţă. La posterior îşi face loc un difuzor, şi blocuri optice înguste, unite între ele, nemaivăzute anterior pe alte modele al producătorului britanic.
La interior, noul Aston Martin Vantage este fidel modelelor precedente şi, totodată, inovativ. Habitaclul sport-car-ului este căptuşit în piele şi inserţii din fibră de carbon. Pe consola centrală se regăseşte ecranul sistemului multimedia, urmat de două prize de aer şi comenzile sistemului de aer condiţionat. Tradiţional pentru britanici, noul Vantage este lipsit de un levier al cutiei automate de viteze, în locul acestuia, pe tunelul central îşi fac loc patru butoane de selectare a direcţiei de condus, aranjate într-o formă triunghiulară, în mijlocul cărora se află butonul de pornire a motorului. Tot pe tunelul central este şi un touchpad, preluat de la cei de la Mercedes-Benz.
Super-car-ul este pus în mişcare de către un V8 de 4.0 litri, preluat de la Mercedes-AMG. Special pentru Vantage au fost resetate unitatea de control a motorului şi sistemul de eşapament. Motorul livrează 517 CP şi 685 Nm. Având o greutate de 1,540 kg, noul Vantage accelerează până la 96 km/h (60mph) în 3.6 secunde, iar viteza maximă este limitată la 314 km/h. Cutia automată ZF cu 8 rapoarte transmite cuplul pe puntea spate, iar mai târziu Vantage va putea fi comandat şi cu cutie manuală.
Noul Aston Martin Vantage va ajunge la primii cumpărători în a doua jumătate al anului 2018.
0
2,293
GALERIE FOTO (40 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!