Noul Audi RS7 va avea propulsie hibridă!

24 Noiembrie 2017, 17:16
Denis Godorozea via AutoExpress
De curând a fost prezentată noua generaţie Audi A7 Sportback, iar în presă apare tot mai multă informaţie despre noul RS7. Viitorul super-coupe cu 4 uşi Audi va fi prezentat spre finele anului viitor.
Noua generaţie RS7 va fi oferită, pentru prima dată, în două versiuni: un V8 de 4.0 litri twin-turbo, ce va dezvolta circa 660 CP şi 770 Nm, instalat de asemenea şi pe Porsche Panamera Turbo şi Bentley Continental GT, şi o versiune plug-in hybrid, preluată de la Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, ce are la bază acelaşi V8 şi un motor electric şi dezvoltă peste 700 CP! Acest lucru a fost confirmat de designerul-şef a producătorului german Marc Lichte. Ambele versiuni vor fi cuplate la noua cutie automată cu 8 viteze S-tronic, care transmite cuplul pe toate cele 4 roţi. Nu se oferă detalii oficiale, dar se cunoaşte că viitorul RS7 va atinge 100 km/h în mai puţin de 4 secunde, versiunea hibridă fiind mai rapidă cu circa 0.5 secunde. Viteza maximă va constitui 250 km/h sau peste 300 km/h fără limitatorul electronic.
Între timp, spionii auto au prins viitorul Audi RS7 în timpul testelor. Deşi maşina este "îmbrăcată" în caroseria versiunilor standard A7, viitorul RS7 este scos la iveală de discurile de frână de dimensiuni mari, aripile evazate şi ţevile de eşapament.
1
3,456
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!