Noul FIAT Cronos a fost dezvăluit înainte de premieră!

Noul sedan compact FIAT Cronos vine să înlocuiască două modele: Grand Siena şi Linea. Sedanul se bazează pe hatchback-ul FIAT Argo, prezentat în acest an în Brazilia. Ambele modele sunt destinate pieţelor Americii Latine, iar Cronos va fi produs la uzina italienilor din Argentina, pe când Argo este produs în Brazilia.
FIAT Cronos a preluat partea frontală de la hatchback, dar a primit alte bară de protecţie şi grilă a radiatorului. De precizat că inserţiile cromate generoase la exterior sunt prevăzute doar în dotarea de top, ce a primit denumirea Precision, pe când dotările incipiente vor avea un exterior mai simplu. Platforma tehnică este aceeaşi, însă sedanul a primit un ampatament mai lung. Sub capota Cronos se vor afla două propulsoare pe benzină, aspirate natural, de 1.3 şi 1.8 litri. Standard motoarele se cuplează la o cutie manuală, iar opţional pentru motorul de 1.3 litri este disponibilă o cutie robotizată cu un singur ambreiaj, iar pentru motorul de 1.8 litri este disponibilă o cutie automată cu 6 rapoarte.
Prezentarea oficială a noului FIAT Cronos va avea loc curând, atunci şi vor fi dezvăluite mai multe date tehnice. Vânzările sedanului vor începe în prima jumătate al anului 2018.
0
2,691
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!