Range Rover a dezvăluit cel mai luxos SUV din gama sa!

Ca şi versiunea pre-facelift, noul Range Rover SVAutobiography este modificat de inginerii subdiviziunii britanice Special Vehicles Operations (SVO), specializate pe individualizarea întregii game de modele britanice.
Range Rover SVAutobiography (SVA) are un ampatament mai lung, comparativ cu versiunile standard, ceea ce oferă un spaţiu de 1.2m pentru picioarele pasagerilor spate. Bancheta din spate este reprezentată de două scaune separate cu funcţie de masaj şi reglaj electric. În cotiera, care separă cele două scaune din spate, ca şi anterior, se ascund două măsuţe retractabile electric şi un frigider. Pe speteaza scaunelor faţă sunt situate două ecrane tactile de 10 inci al sistemului multimedia cu conexiune 4G. Portierele spate pot fi acţionate electric prin apăsarea unui buton de pe tunelul central.
Sub capota Range Rover SVAutobiography se va afla fie un benzinar V8 de 5.0 litri cu 565 CP la activ, fie un V8, alimentat cu motorină, de 4.4 litri cu 340 CP. Pentru prima dată Range Rover SVAutobiography va fi disponibil cu o propulsie hibridă (plug-in), ce combină un bezinar cu 4 cilindri de doar 2.0(!) litri şi un motor electric, cu o putere totală de 400 CP.
Premiera oficială a noului Range Rover SVAutobiography va avea loc la 29 noiembrie la Salonul Auto de la Los-Angeles. Preţurile anunţate pentru Marea Britanie sunt cuprinse între 224 şi 236 mii dolari.
0
2,446
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!