Sărbătoreşte Crăciunul altfel! Câştigă o călătorie de familie în Laponia! PiataAuto.md, Skoda Moldova şi Petrom Moldova şi-au unit forţele în cea mai grandiosă expediţie de Crăciun anunţată vreodată!

Iată că a venit marea zi în care putem anunţa cea mai grandioasă expediţie din câte au fost vreodată, iar de această dată eroii expediţiei puteţi fi chiar Dvs.! Skoda Moldova, producătorul ceh Skoda, Petrom Moldova şi PiataAuto.md şi-au unit eforturile pentru a vă prezenta astăzi cel mai grandios şi magic proiect de Crăciun, menit să aducă fericire şi clipe de vis în primul rând Dvs. şi copiilor Dvs! Pentru că, spre deosebire de alte expediţii, în care aventurierii PiataAuto.md se îmbarcau la bordul automobilelor şi plecau în ţinuturi îndepărtate, în acest an o familie din Moldova va avea fantastica ocazie de a călători la Moş Crăciun în Laponia!
Da, da, oricine dintre Dvs. care se încadrează în nişte criterii şi condiţii elementare, menţionate mai jos, poate fi fericita familie din Moldova care va călători în Laponia şi se va alătura echipajului expediţional PiataAuto.md pentru a-l vizita pe Moş Crăciun. Nu vă îngrijoraţi – noi vom merge pe zăpadă şi viscol, înfruntând cele mai dure condiţii la bordul unei caravane formate din mai multe automobile Skoda Karoq, în timp ce Dvs. veţi zbura pe calea aerului şi vă veţi alătura nouă tocmai în Laponia!

Colectăm altfel de scrisori pentru Moş Crăciun! Sărbătoreşte Crăciunul altfel!

„Dragă Moş Crăciun, numele meu este Mihai, am fost un băiat cuminte în acest an şi-mi doresc să-mi aduci...”. Aşa încep cam toate scrisorile copiilor către Moş Crăciun din toată lumea, însă în acest an Skoda ne îndeamnă să sărbătorim Crăciunul altfel!

„Dragă Moş Crăciun! Dar tu primeşti vreodată măcar vreun cadou? Eu mi-aş dori ca tu să primeşti...” Aşa ar putea începe o ALTFEL de scrisoare adresată lui Moş Crăciun în acest an, o scrisoare în care în loc să-i cerem lui Moş Crăciun ceva, îi putem oferi chiar noi ceva, cu toţii. Fie că e vorba de un desen pentru Moş Crăciun, sau de o scrisoare în care îi spunem ce ne-am dori să primească Moşul drept cadou – toţi copii din Moldova sunt invitaţi să scrie o asemenea scrisoare pentru Moş Crăciun!
Aşadar, în perioada 3 noiembrie – 14 noiembrie colectăm scrisori de la toţi copii din Moldova pentru Moş Crăciun, iar copiii sunt îndemnaţi să-i deseneze ceva Moşului sau să-i scrie ce i-ar dori drept cadou Moşului, în loc să ceară ceva de la el. Iar Moş Crăciun i-ar putea recompensa cu mai mult decât şi-ar putea imagina: o călătorie magică alături de familia lor la el acasă, în Laponia!
Lista punctelor de colectare şi condiţiile de participare o găsiţi mai jos. Pe scurt fie spus, puteţi aduce scrisoarea în showroom-urile Skoda din Chişinău, Bălţi şi Cahul, dar şi în oricare din cele peste 30 de staţii Petrom Moldova din toată Moldova, afişate la sfârşitul acestui articol!

Drumul scrisorilor către Laponia, la bordul lui Skoda Karoq, prin toată Europa!

Da, dragii noştri, această expediţie este atât de grandioasă şi avem atâtea să vă comunicăm despre ea, încât apucăm abia acum să vă spunem că ea nu implică doar Moldova, ci mult mai multe ţări de pe continentul european! Aşadar, la fel cum copiii din Moldova sunt îndemnaţi să scrie aceste scrisori şi să le colecteze, şi copiii dintr-un număr mare de alte ţări europene vor face acelaşi lucru! Se vor colecta scrisori sub egida aceluiaşi proiect şi în Bulgaria, şi în Austria, şi în Germania, şi în Polonia, şi în Slovacia, şi în Finlanda şi până şi în ditamai Irlanda! Iar PiataAuto.md, alături de producătorul ceh şi de distribuitoriii Skoda din fiecare dintre acestei ţări, va avea grijă ca aceste scrisori să ajungă în portbagajul exemplarelor KAROQ din cavarana noastră şi să le livrăm în siguranţă la Moş Crăciun în Laponia!
Mai mult ca atât, deoarece avem atât de multe ţări prin care trebuie să trecem, o parte din echipajul nostru va zbura în Berlin, în Germania, pentru a porni de acolo, în timp ce altă parte porneşte de aici, din Chişinău. Vom cutreiera ţări şi capitale, dealuri şi văi, munţi şi păduri albite de zăpadă, pentru ca în Polonia să ne reîntâlnim din nou cu cei care vor porni din Berlin şi să ne unim forţele pentru a înainta mai departe spre nord. Va fi un drum provocator, care va ajunge la o aruncătură de băţ de hotarul arctic dintre Rusia şi Finlanda, apoi şi la cel mai nordic punct al Europei continentale, la Capul de Nord, iar mai apoi şi la Oceanul Atlantic, pe coasta norvegiană, pentru a ajunge într-un final în Laponia, acasă la Moş Crăciun!
Toată această aventură pe roţi va dura aproape 3 săptămâni, iar Dvs. veţi fi delectaţi cu relatări magnifice, atât text şi foto, cât şi video, în fiecare zi! Da, video în fiecare zi, întrucât vom avea două echipe superbe de producţie alături de noi – una din Moldova, formată de Maxim Ciumaş şi Lexx Bodylev, şi alta din România, formată de Ciprian Mihai şi Marius Dobrescu, şi, fireşte, editorii şi aventurierii PiataAuto.md, cărora li se alătură acum şi prieteni profesionişti care să ne ajute să transpunem în realitate această idee continentală!

O familie din Moldova va avea parte de o călătorie magică în Laponia, acasă la Moş Crăciun!

De multe ori ne-am dorit să putem oferi şi şansa unor cititori fideli de-ai noştri de a se alătura aventurierilor noştri în expediţii, pentru că de atâtea ori am primit mesaje frumoase, pline de inspiraţie şi bunăvoinţă, în care vizitatorii noştri ne spuneam cât de mult şi-ar dori acest lucru! Şi uite că de această dată, în cadrul acestei minunate campanii, Petrom Moldova şi-a luat asupra sa îndeplinirea acestui vis pentru o familie din Moldova!
Ce înseamnă această călătorie de vis în Laponia, acasă la Moş Crăciun?

Înseamnă că familia selectată va zbura la 01 decembrie în Laponia, acolo unde echipajele expediţionale îi vor întâmpina cu caravana Skoda Karoq. Din acel moment, pentru ei va începe un moment magic, în care vor explora Laponia, vor merge într-un safari cu renii lui Moş Crăciun, vor vizita oficiul poştal al lui Moş Crăciun, vor urmări aurora boreală a Laponiei dacă ea va exista pe cer, şi, fireşte, vor merge alături de noi şi de celelalte familii din alte ţări acasă la Moş Crăciun, pentru a-i înmâna scrisorile copiilor adevăratului Moş Crăciun!

Da, dragii noştri, din fiecare ţară participantă va exista o familie desemnată să călătorească la Moş Crăciun, iar familia din Moldova va fi parte a acestei feerice poveşti de Crăciun!

Ce trebuie să faceţi pentru a avea şansa să fiţi chiar Dvs. familia câştigătoare? Ei bine, ar trebui ca cel puţin unul dintre copii Dvs. să aibă o vârstă cuprinsă între 2 şi 14 ani, şi să-i scrie o scrisoare lui Moş Crăciun, conform instrucţiunilor de mai sus, în care fie să-i deseneze ceva Moşului drept cadou, fie să-i scrie ce crede micuţul că ar trebui să primească Moş Crăciun drept cadou. Indicaţi neapărat în scrisoare datele Dvs. de contact (telefon, nume complet, adresă, preferabil şi în partea exterioară, pe plic, şi aduceţi această scrisoare până la 14 noiembrie, ora 19:00:00, la cel mai apropiat showroom Skoda din Moldova – cel din Chişinău sau cele din Bălţi sau Cahul – ori la orice staţie Petrom Moldova din lista celor anunţate.
La 15 şi 16 noiembrie vom colecta toate aceste scrisori din Moldova şi le vom aduna într-o movilă mare la sediul central al Skoda Moldova, de pe Calea Orheiului 111/6, din Chişinău, pentru ca în ziua de de 16 noiembrie 2017, la ora 15:00, în prezenţa celor de la Petrom Moldova, Skoda Moldova, PiataAuto.md şi a tuturor doritorilor din rândurile participanţilor, în cadrul unei transmisiuni live video, să efectuăm extragerea scrisorii câştigătoare şi să anunţăm familia care va merge în Laponia!

Regulamentul participării presupune că putem asigura un număr maxim de 2 adulţi şi 2 copii pentru această călătorie de vis, astfel încât, dacă scrisoarea câştigătoare este a unui copil care are încă o surioară, spre exemplu, întreaga familie formată din 2 părinţi şi 2 copii va putea merge în Laponia! Dacă unul din părinţi nu va putea merge, sau copilul nu are fraţi sau surori, va merge componenţa de facto a familiei, în număr de până la 2 adulţi şi 2 copii.
Ne-am gândit şi la situaţia zecilor de mii de copii din Moldova, cărora părinţii nu le sunt alături acasă, ci muncesc în ţări îndepărtate. Dacă părinţii vor fi în imposibilitatea de a se alătura în această călătorie de vis, vor putea să delege un alt adult drept însoţitor al copilului sau copiilor dacă sunt fraţi în această călătorie fantastică, spre exemplu unul din buneii copilului. Vom avea grijă, graţie Petrom Moldova, ca familiei să îi fie asigurate toate facilităţile de călătorie şi de aflare în Laponia, astfel încât ea nu va fi supusă la nici un cost.

De asemenea, dragii noştri, ne-am gândit şi la copiii lipsiţi de căldura unei familii. Astfel, sunt bineveniţi să participe cu scrisori şi copiii de la orfelinatele din toată Moldova, precum şi de la casele-internat, acele scrisori participând cu şanse egale la extragere, împreună cu toate scrisorile colectate din Moldova. Ba mai mult ca atât, PiataAuto.md este intenţionată să faciliteze colectarea acestor scrisori din aceste unităţi, astfel încât printr-un simplu apel telefonic până la data de 08 noiembrie la numărul de telefon indicat pe pagina de contacte a site-ului, puteţi solicita şi programa deplasarea unui curier din partea noastră pentru a prelua toate scrisorile din acea instituţie, în acest caz fiind vorba de o programare făcută nu mai târziu de 8 noiembrie, pentru ca să reuşim în toate instituţiile care ar putea participa. În cazul în care scrisoarea câştigătoare va proveni dintr-un orfelinat, administraţia instituţiei ar putea delega un tutore adult care să însoţească acel copil în Laponia, iar dacă acel copil mai are un frate sau o soră, ei vor putea călători împreună în această călătorie de vis!
Un proiect ce a pornit din Moldova şi a ajuns continental

Pentru ca să anunţăm astăzi acest proiect, am muncit multe luni alături de oameni minunaţi de la Skoda Moldova şi grupul DAAC Hermes, care ne-au susţinut şi ne-au propulsat ideile nobile. Mai mult ca atât, graţie Skoda Moldova ideea noastră, gândită iniţial pentru Moldova, a ajuns şi la urechile producătorului ceh Skoda, care şi-a zis şi ne-a zis „ hai să facem totul şi mai grandios, pentru cât mai multe ţări din Europa, un proiect Skoda care să unească ţări şi popoare europene într-un scop nobil comun, un proiect care uneşte în primul rând prin emoţiile curate ale copiilor şi ale fericirii de familie!

Am fost onoraţi, aşadar, să lucrăm cot la cot cu profesioniştii din Moldova, Cehia, Austria, Germania, Bulgaria, Finlanda, Irlanda şi Polonia pentru a „pune pe roate” această magnifică idee şi a o putea lansa astăzi în faţa Dvs.! Mai mult ca atât, avem o recunoştinţă deosebită atât noi, cât şi Skoda Moldova, pentru sprijinul nobil oferit de Petrom Moldova oferit pentru transformarea în realitate a călătoriei unei familii din Moldova spre Laponia! E un exemplu perfect când companii din Moldova demonstrează că pot să-şi unească eforturile pentru cauze frumoase, ajutând la îndeplinirea unor misiuni măreţe!
Aşteptăm scrisorile! Aduceţi-le imediat, participaţi, fiţi chiar Dvs. familia care va beneficia de această călătorie de vis în Laponia!

Noi ne pregătim deja „renii” pentru marea călătorie – adică exemplare Skoda Karoq care ne vom purta în această expediţie lungă şi fantastic de captivantă prin toată Europa până la Cercul Polar (despre ele vă povestim cu plăcere mai multe în următoarele zile), iar pe Dvs. vă îndemnăm să nu întârziaţi şi să aduceţi cât mai repede scrisorile copiilor Dvs. al punctele de colectare! Primim scrisori doar până la 14 noiembrie, ora 19:00, deci asiguraţi-vă că ele ajung în timp util la punctele de colectare, pentru că altfel nu le vom putea lua la bord şi nici nu le vom putea asigura participarea la extragere!

Vă aşteptăm cu mare drag şi vă mulţumim cu plecăciune că ne sunteţi întotdeauna alături!

Vedeţi mai jos lista punctelor de colectare şi regulamentul participării şi selectării familiei.

Regulamentul de participare

Regulamentul de participare poate fi văzut online aici:
Regulament de participare

Lista punctelor de colectare:

Showroom-uri SKODA Moldova:
› Showroom SKODA Moldova în Chişinău – Calea Orheiului 111/6, Chişinău.
› Showroom SKODA Moldova în Bălţi – str. Ştefan cel Mare 152, Bălţi.

Staţii Petrom Moldova în Chişinău:
› str. Sarmisegetusa 24
› str. Calea Orheiului 109
› str. Calea Orheiului 112/1
› str. Grădina Botanică 2
› str. Milescu Spătaru 11/1
› şos. Hînceşti 130/1
› str. I Cezar 1
› str. Ismail 114/1
› str. Alba Iulia 117
› str. Grenoble 120
› str. Calea Ieșilor 4

Staţii Petrom Moldova în zona de nord a Moldovei:
› mun. Bălţi, str. Aerodromului 1A
› mun. Bălţi, str. Ştefan cel Mare 1/A
› mun. Bălţi, str. Calea Ieşilor colţ cu P. Botu
› or. Soroca, str. Calea Bălţilor 108
› or. Sîngerei, str. Independentei 96/A
› or. Glodeni, str. Gh.Asachi 1
› or. Făleşti, str. Bălţului
› r. Teleneşti, s. Sărătenii-Vechi
› r. Edineţ, s. Hlinaia
› r. Donduseni, s.Taul
› or.Ungheni, str. Națională 54

Staţii Petrom Moldova în zona de centru a Moldovei
› r. Orhei, s. Mitoc
› or. Orhei, str. 31August 193
› or. Criuleni, str. 31 August 171A
› r. Hînceşti, com. Leuşeni
› or. Străşeni, str. Cetatea Alba 17

Staţii Petrom Moldova în zona de sud a Moldovei
› or. Cahul, şos. Şcheia 64
› or. Cimişlia, str. Ştefan cel Mare 6B
› or. Comrat, str. Lenin 115
› or. Căușeni, str. Gagarin 2A
› or. Vulcaneşti, str. Jucovschi 2
1
12,285
COMENTARII (2)
Delfin
Duisburg, Germania
la 6 Noiembrie 2017 - 20:34
Salut!
am cautat si prin google si direct pe pagina oficiala Skoda in Germania, dar aici nici-un dealer Skoda nu scrie ceva despre o calatorie la polul nord.... E concursul si pentru Germania ?
0
0
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 7 Noiembrie 2017 - 07:57
Salut,
Da, şi Skoda Deutschland participă la acest proiect, regulile şi mecanismul de participare pot fi un pic diferite de la ţară la ţară, dar esenţa rămâne aceeaşi. Unele ţări fac lansarea campaniei în aceste zile.
Mulţumim şi succese în participare!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!