Skoda stabileşte un nou record. Deja a produs 1 milion de automobile în acest an!

Acum 4 ani, cei de la Skoda, pentru prima dată în istorie, au ajuns să producă 1 milion de automobile într-un singur an. De atunci producţia anuală nu s-a coborât mai jos de această cifră, ba chiar a crescut de la an la an. Şi iată-ne în 2017, până la finele căruia mai sunt două luni, iar producătorul ceh deja a reuşit să producă 1 milion de automobile!
Niciodată compania nu a ajuns la această cifră atât de rapid, octombrie fiind luna în care a fost produs vehiculul cu numărul 1 milion din acest an, cei de la Skoda stabilind un nou record personal! Potrivit celor de la Skoda comparativ cu anul 1991 numărul automobilelor produse anul a crescut de 7 ori, astfel, Skoda s-a transformat dintr-un producător regional într-un producător de automobile la scară largă.
Pentru succesul din acest an au contribuit modelele Octavia, Fabia şi Superb, precum şi SUV-ul Kodiaq. Acum producătorul ceh introduce noul Karoq pe diverse pieţi, iar acest model va stimula creşterea producţiei şi mai mult. La moment Skoda oferă 7 modele şi 40 de versiuni ale acestora, care sunt produse la două uzine din Cehia şi anume Mlada Boleslav şi Kvasiny (în Vrchlabi sunt produse transmisiile), precum şi la uzinele din China, India, Rusia, Kazahstan, Ucraina, Algeria şi Slovacia.

„Strategia 2025” a celor de la Skoda este menită să atingă noi creşteri datorită introducerii a noi modele, inclusiv noi SUV-uri, precum şi abordarea digitalizării şi electrificării.
0
2,087
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!