Subaru a publicat primul teaser al viitorului SUV cu 7 locuri!

Niponii de la Subaru au publicat primul teaser cu viitorul crossover ce a primit denumirea Ascent. Noul model urmează să fie prezentat curând la salonul auto de la Los-Angeles şi va apărea în vânzare în 2018. Ascent va fi produs la uzina Subaru din statul Indiana.
Piaţa americană este una prioritară pentru Subaru deoarece anume în SUA niponii înregistrează cele mai mari vânzări. În 2016 Subaru a reuşit să comercializeze pe 600 mii automobile, iar un crossover de dimensiuni mai mari cu 7 locuri ar fi binevenit pentru clienţii loiali care îşi doresc ceva mai mare decât Subaru Outback.
Subaru Ascent vine să înlocuiască, totodată, SUV-ul Tribeca, producţia căruia a încetat în 2014. Principalii Rivali pentru noul model vor fi Chevrolet Traverse, Toyota Highlander şi Volkswagen Atlas.
SUV-ul va fi construit pe platforma Subaru Global Platform, pe care se bazează şi noile generaţii Impreza şi XV. Design-ul va fi inspirat de la conceptul, care poartă aceeaşi denumire, prezentat la salonul auto de la New-York din acest an. Sub capota Subaru Ascent se aşteaptă un benzinar turboaspirat de 2.4 litri cu injecţie directă, ce va dezvolta aproximativ 280-300 CP şi 400-420 Nm.
0
2,476
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!