Un Volvo V70 a fost transformat într-un tanc pentru o cauză nobilă!

2 Noiembrie 2017, 16:29
Valeriu Bahnaru via Carscoops.com
Rezistența nemaipomenită cu care se laudă modele Volvo de-a lungul anilor, a fost și motivul pentru care automobilele suedeze mai sunt numite și tancuri.
Cineva însă, a dorit literalmente să transforme un Volvo V70 în tanc, cel puțin vizual! Exemplarul din imagini a primit o camuflare, iar părțile caroseriei au fost modificate într-așa fel, încât să fie cât mai aproape ca aspect de un tanc. Au fost instalate până și roțile intermediare, cei drept, doar butaforice, precum și restul componentelor, dar și tunul de pe acoperiș, din care apare și un tanchist, la fel, butaforic, dar haios.
Mașina a fost creată pentru evenimentul de caritate Bangers for Ben 2017, aceasta parcurgând 3,000 de mile (4,858 km) pe cinci cele mai frumoase drumuri montane din Alpi, fiind și câștigătoarea evenimentului din cele 40 de automobile participante, indicând un consum de benzină de 9.4 l/100 km.
Acum acest tanc creat pe baza unui Volvo V70, este scos la vânzare, iar toți banii vor fi donați fundației Ben Charity. Ce să facă posesorul cu o astfel de mașină-tanc? Potrivit anunțului, ar putea să o utilizeze pentru promovare sau pentru nunți! Cu siguranță, ar fi populară în Moldova!
0
2,838
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!