Viitoarea generaţie KIA Ceed va avea 5 versiuni, printre care şi un crossover!

Noua generaţie a hatchback-ului KIA cee’d va fi dezvăluită, cel mai probabil, în martie 2018 la Salonul Auto de la Geneva. Mai târziu va fi prezentat şi noul break. Versiunea pro_cee’d, ce reprezintă un hatchback cu trei uşi, nu va mai avea loc în noua familie compactă a coreenilor. Locul acesteia îl va lua un fastback, precum şi la noul Hyundai i30 Fastback în seria compactelor Hyundai, şi va avea o siluetă în stilul coupe-urilor cu 4 uşi.
Noua familie cee’d se va inspira de la design-ul conceptului KIA Proceed, prezentat în luna septembrie al acestui an, la Salonul Auto de la Frankfurt. Conceptul avea caroserie shooting brake, partea posterioară al căruia prefaţează viitorul break de serie.
Cel de-al patrulea membru al seriei cee’d va fi un pseudo-crossover, care se va situa în gama producătorului coreean cu o treaptă mai jos de Sportage. Cel mai probabil, noul "crossover" va avea un design şi o siluetă comună cu hatchback-ul standard, dar va beneficia de inserţii din plastic pe caroserie şi o gardă la sol mai mare.
O altă versiune a compactei va purta denumirea KIA cee’d GT. Aceasta va fi o versiune sport a hatchback-ului standard, precum şi noul Hyundai i30 N, care are sub capotă un propulsor turboaspirat de 2.0 litri, ce dezvoltă 250 sau 275 CP şi 353 Nm, în dependenţă de versiune.
0
3,415
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!