Viitoarea Skoda Kodiaq Coupe se va numi Kodiaq GT. Ar putea apărea şi în Europa!

Cei de la Skoda planifică să extindă oferta în segmentul SUV-urilor, iar după modelele Kodiaq şi Karoq, va apărea un SUV şi mai compact, numit, probabil, Polar (construit pe baza lui Volkswagen T-Roc), dar şi o versiune coupe a celui mai mare SUV, modelul Kodiaq! Noul SUV Coupe a celor de la Skoda va fi numit Kodiaq GT şi va reprezenta o versiune cu 5 locuri şi acoperiş ce coboară lin către posterior precum pe conceptul VISION E (pe imagine).
Modelul va beneficia de cele mai avansate tehnologii, inclusiv de planşă de bord digitală, precum şi de o gamă mai performantă de propulsoare faţă de Kodiaq, puterea cărora va varia de la 150 CP la 220 CP, cea mai performantă fiind motorizarea pe benzină 2.0 TSI.

Majoritatea consideră că noua Skoda Kodiaq GT va sparge stereotipurile privind principiile brandului, pentru că va fi un model „mai puţin practic” din cauza formei acoperişului. Noua Skoda Kodiaq GT însă, va fi un model destinat călătoriilor cu stil şi va bucura pe cei de la bord cu un spaţiu generos, mai cu seamă pentru picioarele pasagerilor spate, dar şi cu un portbagaj încăpător. Practicismul tipic Skoda nu va lipsi deci, iar în esenţă acest model nu va fi decât un liftback tipic producătorului ceh cu un şasiu capabil să atace şi terenul accidentat, suspensia însă va avea setări pentru un condus mai antrenant.

Deşi viitorul Kodiaq GT a fost destinat iniţial pentru piaţa din China, reacţia pozitivă a clienţilor europeni va face posibilă extinderea ofertei modelului şi pe teritoriu Europei. Astfel, după apariţia modelului pe piaţa din China în 2018, acesta ar urma să apară şi în Europa. Credeţi că va avea succes viitorul Kodiaq GT?
0
2,338
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!