Xing Mobility Miss R - concurent pentru Tesla Roadster?! (Video)

O companie tânără din Taiwan a prezentat un prototip electric, numit Miss R, care ar putea fi mai rapid decât noul Tesla Roadster!
Compania a fost înfiinţată abia în 2015, iar până la finele lui 2018 promite să prezinte un super-car electric de serie, cu capacităţi sporite în off-road. În total vor fi produse 20 exemplare Miss R, iar preţul fiecăruia va constitui câte 1 milion dolari.
Prototipul din imagini arată cum ar putea arăta modelul de serie Miss R, ulterior design-ul final ar putea fi modificat. Super-car-ul este dotat cu 4 motoare electrice cu o putere totală de 1360 CP. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h îi va lua 1.8 secunde, adică cu 0.1 secunde mai rapid decât Tesla Roadster prezentat recent! Viteza de 200 km/h Miss R o va cuceri în 5.1 secunde, iar viteza maximă, este limitată la "doar" 270 km/h. Cât va putea parcurge super-car-ul cu "un singur plin" nu se anunţă.
Cel mai mare interes îl trezeşte sistemul de baterii Miss R, ce poartă denumirea Xing Battery System, prezentarea căruia este principala ţintă a companiei. Oferind posibilitatea încărcării rapide a acumulatoarelor, pentru a preveni o eventuală supraîncălzire, fapt ce poate produce un incendiu, sistemul dezvoltat de Xing Mobility foloseşte lichidul neconductiv Novec 7200 Engineered Fluid pentru răcirea acumulatoarelor sale. Acest lichid se mai foloseşte şi pentru răcirea supercomputerelor.
Xing Mobility nu intenţionează să devină producător auto în viitor. Super-car-ul este produs pentru a prezenta capacităţile întreprinderii, iar mai târziu, taiwanezii îşi doresc să devină un producător de tehnologii pentru transport electric.
0
2,125
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!