Americanii au prezentat versiunea specială GMC Yukon!

GMC au prezentat, în cadrul Salonului Auto de la Los-Angeles cea mai luxoasă versiune a SUV-ului Yukon, numită Denali Ultimate Black Edition. Designul exterior a primit modificări discrete, primind capace cromate a oglinzilor retrovizoare laterale şi jante din aliaj de 22 inci vopsite în două nuanţe.
Versiunea de lux este vopsită exclusiv în culoarea Onyx Black şi are ţevile de eşapament cromate. La interior Yukon, practic, nu a fost revizuit, cu excepţia altor covorașe textile.
GMC Yukon Denali Ultimate Black Edition vine dotat cu pachetul Open Road, care include praguri laterale retractabile, o trapă electrică, sistem de divertisment pentru pasagerii din spate prezentat de două ecrane tactile, situate pe speteaza scaunelor din faţă, cruise-control adaptiv cu sistem de frânare automat în faţa unui obstacol. Pachetul mai include sistem de alarmă îmbunătăţit, cu senzori de mişcare la interior.
Sub capota GMC Yukon Denali Ultimate Black Edition se află un propulsor pe benzină V8 de 6.2 litri, ce dezvoltă 420 CP şi un cuplu maxim de 621 Nm. Motorul este cuplat la o cutie automată cu 10 rapoarte, ce transmite cuplul pe puntea spate sau, opţional, pe ambele punţi.
0
2,217
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!