Maserati ar putea reveni în Formula 1 după o pauză de 60 ani!

După ce Alfa Romeo a anunţat că revine în Formula 1 cu echipa Sauber, în spaţiul web au apărut informaţii precum că Maserati ar putea reveni în curse după o lipsă de 60 ani, prin preluarea controlului asupra echipei Haas.
Presa susţine că FCA duc tratative cu reprezentanţii echipei Haas şi în timpul apropiat Maserati ar putea deveni sponsorul oficial al unicei echipe americane din F1, care ultimii 2 ani se autofinanţează. Pentru a afişa logoul său pe bolizii Haas, Maserati va achita sume de 20 milioane euro anual şi va acoperi costurile echipei pentru utilizarea motoarelor Ferrari.
Reprezentanţii Maserati au fost contactaţi pentru a oferi comentarii referitor la afacerea viitoare, însă aceştia au declarat că nu deţin informaţii în acest sens, deşi nu au infirmat zvonurile. Dacă afacerea va avea loc, Haas va deveni a 3-a echipă Formula 1 din portofoliul FCA, în rând cu echipa Scuderia Ferrari, subordonată direct producătorului italian de super-car-uri, şi echipa Sauber, care va avea pe bolizii săi logourile Alfa Romeo în sezonul următor.
0
2,152
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!