Morgan va aduce la Geneva ultima ediţie Aero 8!

Morgan Aero 8 a fost prezentat publicului pentru prima dată în anul 2000 la Salonul Auto de la Geneva. Tot în Elveţia britanicii vor aduce şi ultima ediţie Aero 8, care se va numi Morgan Aero GT, iar producătorul a publicat 3 imagini de teasing a ediţiei finale în spaţiul web.
Deşi modelul a primit un facelift în 2015, britanicii au luat decizia de a stopa producţia acestuia – clienţii optează predominant pentru modelele clasice Morgan 4/4, Plus 4, Roadster şi Plus 8.
La exterior ediţia finală GT va primi un kit agresiv, cu prize de aer pe aripile faţă, iar la posterior va avea un difuzor. Cu ediţia finală Morgan Aero GT îşi încheie cariera şi motorul aspirat natural BMW N62 – acesta se mai instala doar pe modelele Aero 8 şi Plus 8 (acest model va primi un propulsor nou). Ca şi versiunile anterioare, ediţia finală va fi propulsată de motorul BMW V8 de 4.8 litri cu 372 CP şi 490 Nm la activ. Cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte, ce transmite cuplul pe puntea spate, Aero 8 atinge viteza de 100 km/h în 4.5 secunde.
Preţul nu a fost făcut public, ca şi performanţele Morgan Aero GT, iar toate cele 8 exemplare, care vor fi produse şi-au găsit deja proprietarii, chiar şi până la prezentarea oficială.
0
2,696
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!