Opel Grandland X a primit un nou motor diesel!

Noul Opel Grandland X a primit un propulsor pe motorină nou, împreună cu o nouă dotare de top, ce a primit denumirea Ultimate!
De acum încolo, Grandland X poate fi achiziţionat cu noua unitate turbodiesel de 2.0 litri, cuplată la noua cutie automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punţi! Motorul dezvoltă 177 CP şi un cuplu impresionant de 400 Nm! Având în dotare acest propulsor, Grandland X atinge viteza de 100 km/h în 9.1 secunde. Lent? Dar să nu uităm de dimensiunile, greutatea şi mai ales de preţul SUV-ului german.Viteza maximă este limitată la 214 km/h, iar consumul mediu, declarat de producător, nu va depăşi 5 litri de motorină la fiecare 100 km!
Alte modernizări pentru SUV-ul german aduce dotarea Ultimate, care include jante din aliaj de 19 inci, acoperiş vopsit în nuanţa Diamond Black cu balustrade contrastante de culoare argintie, capacele oglinzilor exterioare laterale vopsite în culoare neagră. La habitaclu dotarea Ultimate aduce scaune noi tapiţate cu piele, sistem audio premium Denon, sistem multimedia OnStar cu conexiuni pentru smartphone.
Opel Grandland X echipat cu noul propulsor cuplat la cutia automată cu 8 rapoarte va avea un preţ de start în Germania de 37,320 euro cu taxele incluse. Preţul pentru dotarea de top Ultimate începe de la 34,240 euro. Mai târziu, cât motorul, atât şi noul nivel de echipare va fi disponibil şi pe celelalte pieţe.
1
2,512
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!