Pagani a prezentat o versiune specială a hyper-car-ului Huayra!

Pagani a prezenat versiunea specială a hyper-car-ului Huayra, care a primit denumirea Lampo (fulger). Versiunea este produsă într-un singur exemplar special pentru fostul top-manager FIAT şi moştenitorul întregului concern Lapo Elkann.
Designul exterior a fost elaborat cu implicarea lui Horacio Pagani de atelierul de tuning Garage Italia Customs, care se află în posesia lui Elkann, şi este inspirat de la conceptul FIAT Turbina din anul 1954 – hyper-car-ul a fost vopsit în două nuanţe preluate de la conceptul de acum 63 ani. De celelalte hyper-car-uri Huayra, Lampo diferă prin prize de aer mai mari în bara de protecţie faţă şi inserţii din fibră de carbon ep tot perimetrul caroseriei, preluate de la versiunea extremală Huayra BC.
La interior Huayra Lampo a beneficiat de materiale de cea mai înaltă calitate, inclusiv Alcantara şi piele de o nuanţă similară picturilor de pe caroserie.
Substratul tehnic nu a suferit schimbări. Hyper-car-ul este propulsat de aceeaşi unitate V12 de 6.0 litri de origine Mercedes-Benz, cu două turbocompresoare, ce dezvoltă 765 CP şi 1,000 Nm – mai mult decât suficient pentru a accelera până la 100 km/h în mai puţin de 3 secunde. Viteza maximă se limitează la 370 km/h.
0
1,917
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!