Premieră: Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo!

Noul Porsche Panamera Sport Turismo a fost prezentat în luna martie a acestui an, iar la Salonul-Auto de la Los-Angeles, ce şi-a deschis uşile pe 28 noiembrie curent, Porsche a prezentat versiunea hibridă de performanţă Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo! Noul model este cel mai eficient şi cel mai rapid shooting brake produs de germani!
La exterior noua versiunea nu diferă prea mult de dotarea Turbo, având aceleaşi bare de protecţie şi jante de 21 inci, însă hibridul poate fi deosebit de celelalte versiuni prin inscripţiile e-hybrid de pe portierele faţă şi Panamera Turbo S pe capacul portbagajului, da şi prin etrierele sistemului de frânare, vopsite în culoare verde.
Noul Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo este dotat cu aceeaşi propulsie hibridă ca şi sedanul, ce îmbină benzinarul bi-turbo V8 de 4.0 litri de 550 CP şi 770 Nm şi un motor electric, alimentat de la bateria Li-ion de 14.1 kWh, ce dezvoltă 136 CP. Puterea totală constituie 680 CP şi 850 Nm cuplu maxim! Shooting brake-ul atinge prima sută de kilometri în doar 3.4 secunde, iar viteza maximă este limitată la 310 km/h!
Fiind un plug-in hybrid, noul model poate fi încărcat de la o priză electrică în doar 2.4 ore şi poate parcurge în regim electric până la 50 km! Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo consumă doar 3.0 litri de benzină la 100 km (cu 0.1 litri mai mult decât sedanul).
Versiunea practică a celui mai rapid şi eficient Panamera din istorie oferă un volum de 1,295 litri cu bancheta din spate rabatată, iar la interior se pot adăposti până la 5 persoane.
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo va fi disponibil în SUA la preţul de start de 188.400 dolari din primăvara 2018.
0
2,359
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!