Rolls-Royce a creat o ediţie specială Wraith Spirit of the Union Edition!

Cu prilejul aniversării a 46 ani de la independenţa Emiratelor Arabe Unite (EAU), marcată la 2 decembrie curent, britanicii au prezentat în showroom-ul situat în Abu Dhabi ediţia specială Rolls-Royce Wraith Spirit of the Union!
Coupe-ul de lux este construit la comanda dealer-ului din Abu Dhabi. Wraith Spirit of the Union a fost vopsit în culoare Infinity Black, a primit jante speciale de 21 inci, inserţii în forma drapelului Emiratelor Arabe Unite pe aripile faţă. La interior coupe-ul de ediţie specială are tapiţerie din piele în culorile drapelului EAU şi inserţii piano black. Volanul este tapiţat în piele de două culori – roşie şi neagră.
Substratul tehnic nu a suferit schimbări. Rolls-Royce Wraith Spirit of the Union are sub capotă benzinarul twin-turbo V12 de 6.6 litri, ce livrează 630 CP şi Nm 820, care se cuplează la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe puntea spate. Având o greutate de peste 1,700 kg, Wraith atinge viteza de 100 km/h în 4.6 secunde, iar viteza maximă se limitează la 250 km/h.
Preţul de start pentru ediţia specială Rolls-Royce Wraith Spirit of the Union constituie circa 1,3 milioane dolari.
0
1,827
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!