Faimosul Chevrolet Impala din serialul Supernatural a ajuns în posesia protagonistului Jensen Ackles

10 Septembrie 2020, 17:29
Denis Godorozea
Serialul Supernatural a devenit un adevărat hit printre amatorii filmelor de Sci-Fi. Lansat pe micile ecrane pentru prima dată în 2005, serialul se va încheia în această toamnă la cel de-al 15-lea sezon, iar astfel echipa de producţie s-a şi destrămat, iar faimosul Chevrolet Impala, produs în 1967, care a acompaniat protagoniştii istoriei pe tot parcursul serialului, urma să fie vândut la licitaţie. Ei bine, maşina nu va putea fi cumpărată acum de vreun fan al serialului, or a ajuns în colecţia actorului Jensen Ackles, care a interpretat unul dintre rolurile principale în serial.
Despre noua sa realizare a relatat însăşi actorul, care a declarat că şi-a realizat visul după multe adresări şi convorbiri cu conducerea echipei de filmare, a primit în 2020 acordul lor de a prelua maşina. "Acum Impala a ajuns acasă" — a declarat actorul într-un interviu.
Acest Chevroet Impala din 1967 a devenit la propriu un adevărat protagonist al istoriei Supernatural, alături de Dean şi Sam Winchester, interpretaţi de Jensen Ackle şi Jared Padalecki. Timp de 15 ani de producţie a serialului, Ackle a îndrăgit cu adevărat maşina asta, un muscle car clasic american, cu două portiere şi habitaclu extrem de generos în spaţiu.
Acest exemplar Impala are sub capotă un benzinar Chevrolet cu 8 cilindri, capabil să dezvolte 275 CP, echipat cu un carburator. Însă aceast exemplar nu a fost unicul pe platoul de filmare, fiind uneori înlocuit de alte 8 exemplare similare, însă multe dintre ele au fost avariate şi nu au supravieţuit până la finalul serialului.
0
7,240
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!