(VIDEO) A închiriat un Audi R8 şi l-a rupt în două, concomitent accidentând alte 13 maşini parcate

11 Septembrie 2020, 12:36
Denis Godorozea
Un caz incredibil a avut loc în Nanterre, suburbia Parisului, Franţa: un bărbat a închiriat un Audi R8 V10 şi s-a aventurat cu viteză pe străzile nocturne, însă pentru a controla un asemenea bolid şoferul ar mai fi trebuit să aibă experienţă şi să adapteze, totuşi, viteza fiind într-o localitate. Din nefericire, escapada s-a finalizat foarte urât, or bărbatul a distrus în totalitate sportiva din Ingolstadt, ba a rupt-o în două, concomitent accidentând 13 maşini parcate pe marginea drumului.
Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime omeneşti, însă dauna financiară va fi enormă, or pe lângă sportiva închiriată, şoferul năstruşnic a avariat şi alte vehicule destul de scumpe, printre care un Mercedes-Benz GLC, de exemplu. Speriat de cele întâmplate, bărbatul a părăsit locul accidentului până la venirea poliţiei, iar acum forţele de ordine sunt în căutarea lui, împreună cu proprietarii celorlalte maşini distruse în carnagiul nocturn.
Stabilirea identităţii nu ar fi o problemă, or compania de chirie auto, cel mai probabil, are datele şi contactele clientului. Reprezentanţii companiei au mai dezvăluit, că împreună cu acest R8 distrus, în acea zi a fost închiriat un Porsche 911, cel mai probabil, de un amic al şoferului ghinionist. Consecinţele accidentului le puteţi vedea în imaginile video de mai jos.
0
2,026
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!