(VIDEO) E blindat şi e un oficiu de lux pe patru roţi: Mercedes-Benz Sprinter semnat de INKAS

12 Septembrie 2020, 08:42
Ilie Toma
Canadienii de la INKAS sunt printre cei mai iscusiţi creatori de vehicule blindate, create pe baza a tot soiul de automobile. Dar există oameni care nu se mulţumesc doar cu luxul de pe bancheta din spate a unei limuzine şi cu posibilitatea de a ţine pe braţe un laptop. Ei vor o maşină blindată, dar vor totodată toate facilităţile unui birou productiv adevărat. Pentru ei canadienii au creat acest Mercedes-Benz Sprinter blindat.
Nivelul de blindaj pe care Sprinterul îl poate asigura depinde de configurarea fiecărui comanditar în parte, dar se poate ajunge şi până la nivelul maxim de B7, ceea ce înseamnă şi protecţie pentru puşti de calibru mare, dar şi rezistenţă la atacuri cu gaz sau mine. Dacă se doreşte ceva mai puţin, se poate opta pentru grade de blindaj mai mic, iar dacă cineva e pur şi simplu atras de oficiul pe patru roţi, dar nu se consideră o ţintă pentru răufăcători, cei de la INKAS sunt gata să-i livreze un asemenea Sprinter şi fără blindaj.
La interior există două rânduri de fotolii a câte două piese separate, cele două rânduri fiind poziţionate unul spre celălalt şi având o masă mai mare între ele. Există şi două display-uri Smart TV poziţionate pentru fiecare dintre aceste rânduri, sus, de 45 de ţoli. Desigur, ele sunt conectate la un sistem audio de înaltă fidelitate. Deasupra există compartimente de stocare, concepute cam ca într-un avion.
Partea esenţială este situată în spatele unuia din aceste rânduri de fotolii. Aici există o masă full size de birou, cu scaun şi conectoare specifice, gândită pentru lucrul cu adevărat productiv în mişcare. La îndemână e situat şi un panou de comandă pentru climatiare, dar şi un mini frigider pentru băuturi, alt frigider fiind poziţionat în celălat capăt al van-ului.
Toate scaunele din acest spaţiu sunt ajustabile electric, dispun de încălzire, ventilare şi, cel mai important, dispun de masaj! Aceleaşi scaune au un segment adiţional pentru picioare, care se poate ridica şi astfel ele se pot transforma într-un soi de fotolii de lounge, pe care se poate şi dormi confortabil sau pur şi simplu relaxa la drum lung.
Vedeţi toată ambianţa interioară a acestui Sprinter blindat în video-ul de mai jos.
0
4,812
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!