(VIDEO) Un supermarket din Chişinău a activat plata pentru parcarea de lungă durată, iar unii şoferi fac orice pentru a nu plăti

20 Decembrie 2023, 09:16
Redacţia PiataAuto.md
Un supermarket din Chişinău, situat pe strada Nicolae Testemiţanu, a activat de curând perceperea plăţilor pentru parcarea de lungă durată, dacă automobilul stă mai mult de 2 ore pe teritoriul parcării. Unii şoferi, însă, sunt gata să facă orice, doar pentru a nu plăti costul parcării.
Două asemenea situaţii au fost surprinse şi publicate ieri în mediul online. În prima, un şofer îşi croieşte drum urcând pe o pistă pietonală, în rampă, călcând parţial şi peste gazonul din preajmă, pentru a ieşi astfel pe drum ocolind zona barierelor, unde ai nevoie să scanezi tichetul de parcare, după efectuarea plăţii.
O altă situaţie îl înfăţişează pe un taximetrist, are ajunge la acea zonă a barierelor, dar are ideea neinspirată de a ocoli bariera urcând pe trotuarul din dreapta sa. Doar că cineva de la supermarket pare să se fi gândit la asta şi a instalat o semisferă de beton acolo.
Taximetristul n-a observat-o, însă, şi a agăţat-o cu partea inferioară a maşinii, târând-o după el zeci de metri şi lăsând o urmă vizibil pe asfalt.
Vezi aceste situaţii în video-ul de mai jos.
1
18,053
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!