Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Prima pagină  »  CUMPĂR-VÂND  »  Afişare anunţuri »  Vizualizare detaliată anunţ
29 APRILIE 2015 - 16:24
979
TEXT ANUNŢ:
Reparatii convertizoare si cutii auto


Societatea noastra este specializata de peste 20 de ani in reparatia de cutii automate. Cu peste 20 de ani de experienta, am tinut intotdeauna pasul cu toti producatorii auto cit si cu cele mai noi tehnologii de service in domeniul reparatiilor de convertizoare.

Oferind doar piese originale, nu facem nici un moment rabat de la principiile noastre- calitate, promptitudine si satisfactia clientului. Ii ajutăm pe toţi cei ce apelează la noi inclusiv prin consultanta telefonica şi încercăm să le rezolvăm problemele aparute in exploatarea autoturismelor cu acest tip de transmisie.

Solutia noastra consta in vanzarea de cutii automate, convertizoare, cit si piese de schimb.

In vederea extinderii portofoliului de parteneri, dorim sa colaborăm atât cu persoane fizice cât şi cu service-uri din toată ţara.

Reparam convertizoare la toate tipurile de autoturisme fie in Service propriu, fie la solicitarea partenerilor nostri. Orice convertizor trimis la noi va fi reparat in maxim o zi lucratoare din momentul primirii.

Pentru mai multe informatii, va rugam se ne vizitati pagina de Facebook, unde gasiti actualizari zilnice : Reparatii Cutii Automate Timisoara.
De asemenea,va rugam vizitati www.reparatiiconvertizoare.ro si www.cutiiautomatesamertm.ro

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne apelati la numarul de telefon 0040722620339 sau la adresa de email de pe facebook sau de pe site-uri.
PREŢ
250 EUR
INFORMAŢII DE CONTACT VÂNZĂTOR
Samer Zakzak
Telefon: 0722620339
Din aceeaşi categorie:
Scurtă informaţie
Preţ
Data
45 EUR
05.07.2014
La un preţ apropiat:
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!