Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi implineste 25 de ani de decernare a premiilor Work Safety
14 IULIE 2008, 08:12
1,759
0
Audi implineste 25 de ani de decernare a premiilor Work Safety
De Ilie Toma
1
Frecventa accidentelor la locul de munca a scazut
Protectia muncii este o componenta de baza a sistemului de productie Audi
Consiliul Director si Consiliul Muncii acorda premii angajatilor

Audi a organizat pentru a 25-a oara ceremonia de decernare a premiilor Work Safety. La Forumul Audi de la Neckarsulm, Consiliul de Administratie si Consiliul Muncii au premiat angajatii pentru eforturile deosebite depuse in beneficiul protectiei muncii. Angajatii din diferite departamente au primit trofee si certificate in cadrul a trei categorii.

AUDI AG decerneaza Premiile Work Safety din 1983. ''Protectia muncii este o componenta de baza a sistemului de productie Audi, a standardelor noastre actuale privind productia si planificarea productiei,'' afirma Frank Dreves, Membru al Consiliului de Management al Productiei in cadrul companiei AUDI AG, cu sediul la Neckarsulm. Acesta a adaugat ca elementele respective sunt bine ancorate in conceptiile si actiunile angajatilor.

Datorita modernului program de protectie a muncii pus la punct de companie, in 2007 Audi a repetat recordul inregistrat in anul anterior, atingand nivelul de 2,4 accidente la locul de munca care au necesitat pierderea a minim unei zile lucratoare la un milion de ore lucrate. In 1983, primul an cand au fost analizate aceste statistici in vederea acordarii premiilor, aceasta cifra a fost de 34,3.

''Acest rezultat remarcabil a fost obtinut datorita eforturilor sustinute de cooperare depuse de conducere, de Consiliul Muncii, de specialistii in protectia muncii si sanatatii si in special de angajati,'' declara Dr. Werner Widuckel, Membru al Consiliului de Management pentru Resurse Umane in cadrul companiei AUDI AG.

Castigatorii premiilor Work Safety in 2007. Departamentul de calificare de la Neckarsulm a ocupat primul loc la categoria ''Activitate lipsita de accidente'' cu aproximativ 4,4 milioane de ore de activitate in care nu a avut loc niciun accident. Consiliul Director, Conducerea Fabricii si Consiliul Muncii au decernat trofeele si certificatele.

Dupa cum a explicat si Peter Mosch, Presedintele Consiliului de lucrari generale al companiei AUDI AG, la discutia care a avut loc in cadrul ceremoniei, ''Protectia muncii reprezinta o prioritate de prim rang pentru Audi. Fiecare punct de lucru trebuie sa respecte cele mai recente standarde ergonomice si sanitare.'' El declara ca acesta este motivul pentru care fabricile Audi colaboreaza pentru imbunatatirea continua a conditiilor de protectie a muncii. ''Acest aspect castiga in importanta daca luam in considerare faptul ca forta de munca inainteaza in varsta,'' a adaugat Norbert Rank, Presedintele Consiliului Muncii de la Neckarsulm.

Dr. Albert Platz, Directorul General Executiv al asociatiei pentru asigurari ocupationale Berufsgenossenschaft Metall Nord Süd, cu sediul la Mainz, s-a adresat celor prezenti in numele agentiilor oficiale care guverneaza compania Audi, oferind cele mai calde felicitari castigatorilor. Premiantii categoriei ''Scaderea continua a numarului de accidente'' au fost angajatii unitatii de caroserii pentru Audi A3 din Ingolstadt. Accidentele de la locul de munca sunt analizate pentru a se determina cauzele si sunt discutate in grupuri in cadrul departamentelor individuale, ceea ce duce la o scadere continua a numarului de accidente.

Angajatii unitatii de asamblare a automobilelor Audi A4 de la Neckarsulm si cei ai unitatii de testare a modelului Audi A6 au primit recunoastere pentru cele mai eficiente initiative. Unitatile lor au fost premiate pentru cursurile de calificare privind protectia muncii.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!