Prima pagină  »  Ştiri  »  FC Bayern incepe noul sezon impreuna cu Audi
30 IULIE 2008, 17:21
1,800
0
FC Bayern incepe noul sezon impreuna cu Audi
De Petru Amihalachioaie
2
Multe lucruri pot sa se intimple cu FC Bayern Munchen, dar cind vine vorba de ''automobilele clubului'', lucrurile raman la fel: Rupert Stadler, Presedintele Consiliului de Management al AUDI AG, a inmanat zilele acestea cheile noilor ''automobile de club'' jucatorilor , antrenorilor si echipei de conducere si le-a urat success in noul sezon.

AUDI AG si FC Bayern Munchen au inceput sa tina strans legatura incepand cu sezonul anului 2002. Ca intotdeauna, jucatorii au dreptul de a-si alege oricare din gama de modele Audi. Si, de cele mai multe ori, ei opteaza pentru modelele cele mai sportive. Favoritul de aceasta data este noul coupe de 354 CP - Audi S5 – pentru el a optat 5 jucatori, printre care Philipp Lahm si Christian Lell.

Noul antrenor al echipei, Jurgen Klinsmann si co-antrenorul Martin Vasquez au optat pentru Audi Q7, cu motorul de 4.2L TDI. Klinsmann a comandat automobilul sau in culoarea ''cobalt blue metallic'', iar asistentul sau, ca si Daniel Buyten si Martin Demichelis, a comandat in culoarea ''calla white''.

''Este placut pentru noi sa fim alaturi de cea mai buna echipa de fotbal din Germania. Echipa promite succese mari in noul sezon. Speram la meciuri captivante si le dorim la FC Bayern un sezon plin de succese si victorii'', a spus Rupert Stadler, Presedintele Consiliului de Management al AUDI AG, cind a inmanat automobilele in ''Audi Piazza'' din Ingolstadt. Imediat dupa serbare, echipa a plecat in Tokyo sa sustina un meci amical cu partenerii sai niponi, Urawa Red Diamonds.

Nu doar seful dar si multi angajati tin pumnii in fiecare saptamana pentru FC Bayern: la inceputul anului 2003, a fost fondat clubul de fani Audi FC Bayern, la moment avand peste 5000 de membri. ''Tinem foarte mult la aceasta echipa, iar asta face un parteneriat de success intre Audi si FC Bayern, care este deja de 6 ani'', a spus Presedintele Consiliului Karl-Heinz Rummenigge.

Parteneriatul dintre cele doua companii premium, continua sa se manifeste in diferite moduri. Un exemplu ar fi magazinul Audi din ''Brand World'', care este un loc popular pentru inalniri. Pe un teritoriu de 200 m², suporterii pot vedea cele mai noi automobile din gama Audi si multe altele.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!