Prima pagină  »  Ştiri  »  Volvo C70, Volvo S40 si Volvo C30 ocupa primele locuri in
13 IULIE 2008, 12:17
1,777
0
Volvo C70, Volvo S40 si Volvo C30 ocupa primele locuri in rating-ul firmei AutoPacific - ''Automobile Ideale''
De Ilie Toma
0
Compania AutoPacific, specializata in cercetari si consulting, a anuntat rezultatele rating-ului ''Automobile Ideale'' (Ideal Vehicle Awards). In trei categorii, cistigatoare sunt automobilele Volvo.

Semnificatia cuvintului ''ideal'' trebuie inteleasa ca ''perfect'' sau ''desavirsit''. De aceea compania AutoPacific s-a adresat cumparatorilor de automobile si camioane, cumparate in anul 2008, sa aprecieze automobilele sale, folosind 15 indicatori cheie.

Dupa parerea AutoPacific, Volvo S40 este cistigatorul in categoria ''Automobile de marime media de clasa lux''. Acest model Volvo a acumulat cele mai multe puncte in ce priveste dimensiunile caroseriei, vizibilitatea, comfortul in drum, ruliu foarte comod si desigur securitate. Inginerii si proiectantii Volvo si-au atins scopul care l-au avut. Parerile conducatorilor automobilelor de marime medie de clasa ''lux'' au confirmat inca odata, ca compania Volvo intelege, ce asteapta clientii de la ei. Totodata, Volvo S40 a primit cele mai mari baluri pentru asezarea in scaun foarte sigura, luminozitatea salonului, rotile si anvelopele si in general calitatea caroseriei.

Decernind cistigatorul in categoria ''Automobil compact cu personalitate'', AutoPacific a adaugat, ca ''personalitatea automobilelor compacte este reprezentata de asa automobile, unde stilul de obicei e mai presus decit functionalitatea''. In cazul lui C30, atit funcionalitatea cit si stilul sau se afla la nivele inalte. Conducatorii lui C30 au apreciat foarte mult stilul exterior al automobilului, comfortul si securitatea in drum, calitatea luminozitatii in salon, asezarea sigura in scaun si nivelul inalt de tehnologii, folosite pe acest model Volvo.

Volvo C70 a fost decernat cu locul I, in categoria ''Cel mai dorit automobil de clasa lux'' (Aspirational Luxury Car). Expertii AutoPacific au declarat, ca ''necatind la faptul ca Volvo C70 este propusa intr-o singura varianta (T5), suedezii au putut sa propuna toate variantele posibile si necesare de dotari pentru acest model''. Pe acest model se gasesc toate tehnologiile de ultima ora, de aceea toti conducatorii de C70 au cazut de acord, ca Volvo C70 este dotata excelent si isi merita pe deplin cistigul. Desigur, automobilul are o multime de sisteme de securitate (doar e vorba de Volvo), jante foarte frumoase, in interior se remarca luminozitatea si scaunele comode, in care soferul este ''cuprins'' foarte bine.

Rating-ul companiei AutoPacific apreciaza, cit de mult sunt satisfacuti cumparatorii de ceea ce au asteptat ei de la automobile. Daca cumparatorul nu vrea sa-si schimbe automobilul sau, inseamna ca automobilul procurat intradevar este ''ideal''. Reiesind din observarile AutoPacific, acei producatori, care mai mult inteleg necesitatile cumparatorilor si creeaza automobile mai practice, sunt mai aproape de perfectiune decit altii.

Pentru crearea rating-ului, au fost folosite date , primite pe parcursul sondajelor a miilor de cumparatori de automobile si camioane noi, care l-a rindul lor au fost apreciate dupa 15 parametri: stilul exterior, marimile automobilului la general, spatiul pentru pasageri, volumul portbagajului, comoditatea soferului in scaun, vizibilitatea, tehnologii folosite in interior, luminozitatea din salon, puterea motorul si caracteristicile sale dinamice, usurinta de intrare/iesire din automobil, spatiile de depozitare, comfortul in drum, deservirea, sistemele de siguranta, rotile si anvelopele.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!