Prima pagină  »  Ştiri  »  A inceput productia lui Nissan Qashqai 2
22 AUGUST 2008, 16:42
1,986
0
A inceput productia lui Nissan Qashqai 2
De Ilie Toma
0
La uzina Sunderland, a companiei Nissan, s-a inceput productia noului model, Qashqai 2.

Odata cu aparitia noului model, uzina din Sunderland produce deja cinci modele ale companiei. Anterior, Presedintele Nissan, Carlos Ghosn, a confirmat ca in anul 2010, la aceasta uzina se va produce inca un crossover nou.

Urmand succesul modelului original (Qashqai), Qashqai 2 a fost desenat si proiectat pentru a satisface cerintele clientilor europeni. Noul model este mult mai practic si mai versatil, oferind deja sapte locuri pentru pasageri, ceea ce e desigur, un avantaj pentru Nissan.

De la lansarea modelului Qashqai, in martie 2007, vanzarile in Europa au ajuns la 235.000 de unitati vandute. Livrarile catre clienti a noului model, Qashqai 2, vor demara incepand cu luna viitoare.

Investitiile totale a modelelor Qashqai si Qashqai 2 reprezinta aproximativ 281.000.000 Euro. In acest pret este inclus design-ul, cercetarile, pregatirea locului de producere s.a.

Trevor Mann, vice presedintele Nissan Europa a declarat: ''Qashqai este un model bine vandut pe piata Europei, iar odata cu aparitia lui Qashqai 2, speram ca vanzarile sa se mareasca.''

''Pana la finele anului 2008, ne-am pus in plan sa vindem circa 270.000 de modele Qashqai si Qashqai 2. Insa, desigur ca aceasta va depinde de politica noastra de vanzari. Daca aceasta din urma se va realiza, atunci vom stabili un nou record de producere la uzina Sunderland, estimat la 450.000 de automobile produse.''
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!