Prima pagină  »  Ştiri  »  ! Comunicat PIATAAUTO.MD: In atentia cumparatorilor de automobile !
21 AUGUST 2008, 20:41
2,092
0
! Comunicat PIATAAUTO.MD: In atentia cumparatorilor de automobile !
De Ilie Toma
0
Stimati vizitatori ai PIATAAUTO.MD si cumparatori de automobile noi!

In ultima perioada, in Republica Moldova asistam la un fenomen alarmant pe piata vanzarilor de automobile, si anume vanzarile masive din partea unor companii sau persoane dubioase, a unor automobile de provenienta la fel de dubioasa. Aceste automobile sunt importate mai ales din SUA, dar si din alte tari, si sunt vandute ulterior in tara la un pret suspect de mic.

Mult mai alarmanta este situatia cu automobilele noi, venite pe aceeasi cale in tara, si vandute ulterior cumparatorilor moldoveni. Automobilele cu anul de fabricatie 2008, vandute de asemenea companii sau persoane dubioase, sunt destinate altor piete, au de multe ori caracteristici tehnice neadecvate climei si conditiilor din Republica Moldova, sau, si mai grav, au in scurta lor istorie evenimente precum accidente grave, sau chiar mai mult de atat. In marea majoritate a cazurilor, cumparatorul nu primeste nici o garantie oficiala, iar in cazul in care, in procesul de exploatare ulterioara a automobilului, sunt intampinate defecte, cumparatorul nu dispune de nici o protectie.

Fiecare producator auto tinde sa ofere cumparatorilor sai un grad maxim de satisfactie din exploatarea automobilelor din gama sa. Tocmai pentru a oferi o experienta civilizata si satisfacatoare clientilor, incepand cu procesul de alegere a unui automobil, achizitioanare, exploatare, deservire tehnica, garantie, etc, - tocmai pentru acest fapt fiecare producator isi creaza o retea mondiala de companii distribuitoare, autorizate de producator, care ii reprezinta la nivel local si care au rolul de a oferi clientului toate elementele esentiale enumerate mai sus. In Republica Moldova exista distribuitori oficiali pentru majoritatea marcilor de automobile, care Va pot oferi experienta unei achizitii transparente, a unui automobil cu adevarat nou, parvenit in tara direct din fabrica producatorului, destinat anume pietii de aici. Doar asa, veti fi intotdeauna sigur de calitatea automobilul nou achizitionat, veti fi sigur ca in orice situatie pe durata exploatarii, cineva poarta raspundere in fata Dvs.!

PIATAAUTO.MD, in calitatea sa de cel mai popular site auto din Republica Moldova, cu o experienta pe piata automobilistica din Moldova de peste 4 ani, face apel catre toti cumparatorii sa evite achizita automobilelor noi de la companiile neautorizate sau persoanele dubioase. Este adevarat ca puteti economisi 5, 10, sau chiar 15% din costul automobilului, insa riscurile la care Va expuneti sunt majore, si Va vor costa in timp mult mai mult!

PIATAAUTO.MD, din dorinta de a oferi vizitatorilor sai informatii care sa-i ajute intotdeauna, si nicidecum sa-i expuna la riscuri, si ca urmare a situatiei survenite, in care chiar si pe site-ul nostru s-au acumulat anunturi de vanzari dubioase, a luat astazi decizia de a inaspri controlul asupra validarii anunturilor pentru publicarea acestora pe site. Astfel, incepand de astazi, toate anunturile care vor fi suspectate a avea provenienta dubioasa, nu vor dispune de numere de inmatriculare vizibile in imagini si vor avea anul de fabricatie 2008, nu vor fi admise catre publicarea pe site! Daca oricine din Dvs., cei care doriti sa efectuati o vanzare onesta a unui automobil din 2008, intampinati situatia in care anuntul nu este publicat pe site, Va rugam sa contactati telefonic administratorii site-ului pentru efectuarea verificarilor de rigoare.

Ne dorim onestitate din partea vanzatorilor de automobile, persoane fizice sau juridice, ne dorim respect din partea acestora pentru cumparatorii de automobile, si tocmai de asta, avem obligatia morala de a recurge la acest gest. Dorim sa Va asiguram insa, ca toti cei care nu au nimic de ascuns, toti cei care plaseaza anunturi explicite pe site-ul nostru, nu vor avea de suferit, anunturile acestora fiind acceptate ca si pana acum cu cea mai mare rapiditate!

Va multumim pentru intelegere!

Cu deosebita consideratie,
PIATAAUTO.MD
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!