Prima pagină  »  Ştiri  »  'G' de la grandios!
18 AUGUST 2008, 16:26
1,889
0
'G' de la grandios!
De Ilie Toma
1
Infiniti a dat publicitatii prima imagine a noului G37 Convertible, model care isi va face debutul la Salonul Auto din Los Angeles din Noiembrie 2008. Deocamdata, producatorul a confirmat disponibilitatea modelului doar pe piata americana, incepand cu primele luni ale anului 2009.

Bazat pe modelul G37 Coupe, G37 Convertible promite sa ofere un stil absolut minunat si o performanta pe masura maretiei literei G din numele sau. Noul model dispune de un acoperis hard-top retractabil in 3 segmente, iar la interior unicitatea interiorului este cea care va lasa pe oricine fara comentarii. Sistemul audio si cel de climatizare au fost reconsiderate pentru a fi capabile sa opereze fara cusur atat in situatia cand acoperisul este ridicat, cat si atunci cand acesta este coborat.

Lansarea acestuia pe teritoriul Europei este inca la nivel de studiu. In cazul unui aviz pozitiv, G37 Convertible se va alatura modelelor din gama G, care vor fi disponibile din luna Octombrie a acestui an, odata cu deschiderea, in intreaga Europa, a centrelor Infiniti.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!