Prima pagină  »  Ştiri  »  Kia Soul – prima fotografie oficiala a versiunii de serie
4 AUGUST 2008, 11:11
1,284
0
Kia Soul – prima fotografie oficiala a versiunii de serie
De Ilie Toma
0
Kia Motors Corporation a expus public prima fotografie oficiala a crossoverului Soul. Premiera mondiala a automobilului va avea loc la salonul auto de la Paris din aceasta toamna. Atunci se vor anunta si caracteristicile tehnice si pretul acesteia. In saloanele Europei, Soul va aparea la inceputul anului 2009, iar putin mai tarziu de prezenta sa se vor bucura saloanele din S.U.A. si China.

Prototipul Soul, ce a fost creat de designerii Kia din Coreea si California, pentru prima data a fost prezentat la salonul auto din Detroit, in 2006. Insa versiunea finala a fost realizata de biroul de design Kia din Europa, in frunte cu Peter Schreyer. Pana la versiunea de serie, au mai fost prezentate si altele, la salonul auto din Geneva, ce a avut loc in martie.

Kia Soul se va produce in Coreea de Sud incepand cu luna septembrie a anului 2008. Se presupune ca crossover-ul va fi cu tractiune fata si va primi un motor pe benzina si unul diesel – ambele de 2 l.

Soul este inca un model, cu ajutorul careia compania spera sa-si dubleze vanzarile mondiale catre anul 2010. Alte modele, pe care se pune accent, sunt: versiunea restilizata Sportage (va debuta in septembrie 2008) si Kia Borrego, dotat cu un motor V8, ce urmeaza a fi cel mai puternic model din gama Kia si doua sedan-uri, premiera carora este programata pentru anul 2009.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!