Prima pagină  »  Ştiri  »  Maine, sambata, 23 August: Eveniment auto major in Chisinau: Skoda Diesel
22 AUGUST 2008, 10:08
1,833
0
Maine, sambata, 23 August: Eveniment auto major in Chisinau: Skoda Diesel Test Drive!
De Ilie Toma
1
Pentru amatorii automobilelor diesel, acest an este unul cu o conotatie deosebita: anul 2008 contine o multime de aniversari jubiliare a unor evenimente care au avut un rol crucial in istoria motoarelor diesel: 150 de ani de la nasterea lui Rudolf Diesel, 110 ani de existenta a motorului diesel, 100 de ani din momentul construirii primului motor diesel de dimensiuni mici, precum si 85 de ani de la lansarea primului automobil diesel.

Concerul Skoda, parte componenta a grupului VW, a implementat cu succes tehnologiile motoarelor diesel pe modelele sale. In rezultatul acestui fapt, astazi, toate modelele din gama Skoda sunt echipate cu o gama larga de motoare diesel.

In cinstea acestor jubilee, showroom-ul Skoda anunta disponibilitatea unei colectii speciale de automobile diesel “Skoda TDI Collection”, in cadrul careia vor fi prezentate modelele cele mai populare modele in motorizari diesel, cu dotari speciale, la preturi speciale. De asemenea, Skoda invita toti doritorii la un test drive diesel. Aici toti vor avea ocazia de a simti cu adevarat calitatile dinamice ale automobilelor diesel Skoda, de a discuta calitatile acestora sau de a afla informatii despre posibilitatile de achizitionare, iar, cel mai important, toti cei prezenti vor participa intr-o loterie cu premii de pret de la organizatori, precum si de la compania de leasing partener – IMC Leasing.

Evenimentul va avea loc la 23 august 2008,
Pe strada Calea Iesilor, 10, (vizavi de “Fourchette”)
Ora la care va incepe evenimentul: 10:00.

Orice informatii suplimentare pot fi aflate la nr. de telefon 509-409.

ATENTIE! Cu ocazia acestui eveniment important, PIATAAUTO.MD, in colaborare cu productorul Skoda si Importatorul Oficial Skoda in Moldova, compania DAAC Hermes, va prezinta galeriile foto a intregii game de modele actuale Skoda! Fiti alaturi de noi pentru noi galerii foto la interval de cateva ore, pana la 23 August, atunci cand va avea loc marele eveniment! Iar in ziua de sambata, 23 August, incepand cu ora 10, ne intalnim la Calea Iesilor, 10, pentru a "simti pe viu" colectia speciala TDI a Skoda!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!