Prima pagină  »  Ştiri  »  Preturi speciale pentru Toyota Camry, RAV4 si Land Cruiser Prado in
11 AUGUST 2008, 00:00
6,967
0
Preturi speciale pentru Toyota Camry, RAV4 si Land Cruiser Prado in Chisinau
De Ilie Toma
1
In acesta vara la dealerul oficial Centrul Toyota Chisinau "Continent" sunt valabile preturi speciale pentru modelele Camry, RAV4 si Land Cruiser Prado!

Din 01 iunie pana in 31 august, dealerul oficial invita toti doritorii sa achizitioneze oricare din aceste modele la conditii noi de pret, in Centrul Toyota Chisinau "Continent".

Detinatorul premiului "Automobilul Anului 2007" in categoria business-class in Moldova – Toyota Camry are acum un pret de pornire de doar 21 900 Еurо!

Cel mai minunat crossover din Republica Moldova, detinatorul premiului "Automobilul anului 2006" in categoria "SUV I" - Toyota RAV4 la un pret de 22 600 Еurо.

Cel mai popular automobil de teren din Moldova – Toyota Land Cruiser PRADO acum pentru doar 33 600 Еuro!



Preturile speciale de vara pentru modelele amintite:



E important sa stiti!

Achizitionand un automobil la importatorul oficial Toyota, veti exclude orice risc de frauda, care poate surveni la achizitionarea unui automobil la o companie-vanzator neautorizata. Va putem oferi orice gen de consultatie in aceasta directie. Economisind o suma nesemnificativa prin achizitionarea unui automobil de la o companie neautorizata, Va expuneti riscului de a suporta cheltuieli financiare enorme ulterior, de a pierde timp si, uneori, chiar si sanatatea Dvs. Suntem siguri ca, prin informarea potentialilor cumparatori despre avantajele stabilirii unor relatii de lunga durata cu importatorul oficial, acesta va fi protejat in momentul achizitiei unui automobil. Acelasi lucru poate fi spus si despre lucrarile de service calitative, care se transpun intr-o siguranta adecvata a automobilului Dvs. pentru ocupantii sai in orice conditii.

Centrul Toyota Chisinau “Continent” este intotdeauna fericit sa Va primeasca in ambianta placuta in stil Toyota. Aici va puteti pur si simplu relaxa, afla cele mai proaspete stiri TV, puteti verifica chiar posta electronica sau afla cele mai interesante lucruri despre Toyota pe Internet, puteti sa Va destindeti cu Sony PlayStation, puteti savura o ceasca de cafea sau, pur si simplu, puteti comunica cu gazdele showroom-ului Toyota, afland toate informatiile despre promotia noastra de Vara pentru automobilele Toyota.

Va asteptam la Centrul Toyota Chisinau "Continent" pe Viaducul "Centru-Botanica".


Dealer oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
str. Arborilor, 17/1, (Viaduc Centru-Botanica)
Telefon: 739-535
www.toyota.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!