Prima pagină  »  Ştiri  »  Renault lanseaza Sandero Stepway in Brazilia - sa fie acesta multasteptatul
25 AUGUST 2008, 00:00
1,691
0
Renault lanseaza Sandero Stepway in Brazilia - sa fie acesta multasteptatul Logan SUV?
De Ilie Toma
0
Renault a facut vineri un anunt neasteptat, declarand lansarea modelului Sandero Stepway in Brazilia. Ulterior, modelul va fi disponibil si in Argentina, de asemenea sub marca Renault. Modelul este un SUV compact, construit pe baza lui Sandero.

In ultimul an, insa, s-a vorbit foarte mult de asa-numitul Logan SUV, care trebuia sa fie primul SUV din gama Dacia. Stim de asemenea ca Renault comercializeaza modelele Logan si Sandero pe unele piete emergente sub marca Renault, si nu sub cea a Daciei. Asa cum in ultimii doi ani Renault si-a dublat vanzarile in Brazilia, aceasta piata a devenit foarte importanta pentru Renault, motiv pentru care s-a ales sa se faca lansarea lui Sandero Stepway anume aici.

Mai mult ca sigur, in scurt timp vom fi martorii lansarii Daciei Sandero Stepway, care va si constitui mult-asteptatul Logan SUV. S-ar putea ca modelul ce va fi lansat cu sigla Dacia sa aiba o grila frontala modificata in stilul actualei Dacia Sandero. Spunem asta pentru ca in imaginile difuzate de Renault cu Sandero Stepway, partea frontala a acestuia aduce un pic cam mult cu Renault Clio, model care de asemenea se bucura de succes fenomenal pe pietele emergente. Poate fi o strategie Renault, menita sa-i aduca noului model un succes cel putin la fel de mare. Pentru Dacia, insa, tinem sa credem ca grila va fi aproape identica cu cea a hatchback-ului Sandero.

Deci, asteptam in curand lansarea oficiala a primului SUV Dacia!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!