Prima pagină  »  Ştiri  »  Se pregateste lansarea unui Lancer de curse
25 AUGUST 2008, 10:50
1,651
0
Se pregateste lansarea unui Lancer de curse
De Ilie Toma
0
Echipa Repsol Mitsubishi Ralliart asteapta cu nerabdare lansarea noului automobil, destinat cursei Dakar 2009 – Mitsubishi Racing Lancer. Modelul este echipat cu un motor turbodiesel nou, ce deja a demonstrat un succes pe modelul actual de curse al echipei – Mitsubishi Pajero Evolution, ce a fost testat pe o distanta de 8.000 km, participand la diferite curse, cum ar fi Rally-ul Europei Centrale, Rally-ul Transiberic s.a.

Hiroshi Masuoka a condus modelul Pajero Evolution, echipat cu noul motor turbodiesel si a ramas foarte entuziasmat de cuplul imens. Este mult mai performant decat motorul pe benzina, iesirile din viraj sunt foarte rapide.

Joan ''Nani'' Roma a condus automobilul mentionat mai sus, la Rally-ul Transiberic, adaptandu-si stilul sau de condus cu noile caracteristici ale modelului. Pilotul a marcat trei cele mai bune timpuri la evenimentul Portughez, demonstrand astfel capacitatile inalte ale masinii.

Cum a mai fost scris, Pajero Evolution a fost testat pe o distanta de 8.000 km, iar scopul inginerilor a fost adaptarea noii suspensii si a noului motor, pentru performante mai bune. Insusi Racing Lancer isi va face debutul la cursa a 6-a a Rally-ului Mondial Offroad 2008, ce va avea loc intre 30 octombrie si 2 noiembrie in Portugalia, fiind condus de renumitul Stephane Peterhansel.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!