Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota Yaris – cel mai ecologic
12 AUGUST 2008, 11:52
2,350
0
Toyota Yaris – cel mai ecologic
De Ilie Toma
0
Asociatia ecologica de transport (ECA) din Marea Britanie, analizand caracteristicele la 1300 de automobile, ce sunt reprezentate pe piata Regatului Unit, a elaborat rating-ul celor mai ecologice masini. S-au luat in consideratie asa caracteristici, ca puterea motorului, cantitatea de CO2 emisa, consumul de combustibil si nivelul de zgomot al automobilului. In rezultat, rating-ul top-ten este pe jumatate ocupat de modelele Toyota.

Cel mai interesant, este faptul ca in goana dupa ''cel mai ecologic automobil'', hatch-ul de clasa mica, Yaris, a depasit asa automobile, ca Honda Civic Hybrid si Toyota Prius II. Aceasta demonstreaza inca odata, ca motoarele hibride ''benzo-electrice'', in conditiile traficului european, nu au avantaje considerabile fata de modelele cu motoare traditionale, in special cele diesel.

In clasa SUV, liderul absolut a devenit Toyota RAV4, care a depasit concurentii sai niponi.

Puteti sa efectuati test drive cu automobile curat ecologice – castigatorii Toyota Yaris si Toyota RAV4, la dealerul oficial Toyota in Moldova, Centrul Toyota Chisinau ''Continent'', sunand prealabil la telefonul ( 373 22) 739 535.

10 cele mai ecologice automobile ale Regatului Unit
1. Toyota Yaris
2. Honda Civic Hybrid
3. Toyota Prius II
4. Renault Modus
5/6/7. Citroen C1/Peugeot 107/Toyta Aygo
8. Renault Clio
9. Toyota Auris
10. Suzuki Swift

Catigatorii pe clase
Clasa cea mai mica Citroen C1/ Peugeot 107/Toyota Aygo
Clasa mica Toyota Yaris
Clasa compacta Honda Civic Hybrid
Clasa medie BMW 320d Sedan
Clasa bussines BMW 520d Sedan
Clasa premium Jaguar XJ 2.7 Diesel Sedan
Microvan-uri Renault Modus
Compactvan-uri / Universale compacte Peugeot 207
SUV/Crossovere Toyota RAV4

E important sa stiti!

Achizitionand un automobil la importatorul oficial Toyota, veti exclude orice risc de frauda, care poate surveni la achizitionarea unui automobil la o companie-vanzator neautorizata. Va putem oferi orice gen de consultatie in aceasta directie. Economisind o suma nesemnificativa prin achizitionarea unui automobil de la o companie neautorizata, Va expuneti riscului de a suporta cheltuieli financiare enorme ulterior, de a pierde timp si, uneori, chiar si sanatatea Dvs. Suntem siguri ca, prin informarea potentialilor cumparatori despre avantajele stabilirii unor relatii de lunga durata cu importatorul oficial, acesta va fi protejat in momentul achizitiei unui automobil. Acelasi lucru poate fi spus si despre lucrarile de service calitative, care se transpun intr-o siguranta adecvata a automobilului Dvs. pentru ocupantii sai in orice conditii.

Centrul Toyota Chisinau “Continent” este intotdeauna fericit sa Va primeasca in ambianta placuta in stil Toyota. Aici va puteti pur si simplu relaxa, afla cele mai proaspete stiri TV, puteti verifica chiar posta electronica sau afla cele mai interesante lucruri despre Toyota pe Internet, puteti sa Va destindeti cu Sony PlayStation, puteti savura o ceasca de cafea sau, pur si simplu, puteti comunica cu gazdele showroom-ului Toyota, afland toate informatiile despre promotia noastra de Vara pentru automobilele Toyota.


Dealer oficial TOYOTA in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
str. Arborilor, 17, (Viaduc Centru-Botanica)
Telefon: 739-535
www.toyota.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!