Prima pagină  »  Ştiri  »  Un ceas exclusivist pentru posesorii de Aston Martin DBS
21 AUGUST 2008, 11:30
1,788
0
Un ceas exclusivist pentru posesorii de Aston Martin DBS
De Ilie Toma
0
Aston Martin are deosebita onoare de a anunta, impreuna cu partenerul sau in materie de ceasuri, Jaeger LeCoultre, aparitia unui nou ceas deosebit pentru clientii marcii exclusiviste britanice. Noul ceas poarta denumirea de AMVOX2 DBS Transponder si este primul ceas din lume ce dispune de posibilitatea de a controla accesul in bijuteria automobilistica pe nume Aston Martin DBS.

Ceasul, prezentarea oficiala a caruia va avea loc la Salonul Auto de la Paris, este o fuziune a traditiilor seculare elvetiene de producere celor mai bune ceasuri si a perfectiunii tehnice livrate de Aston Martin. Destinat in exclusivitate clientilor modelului DBS, noua aparitie demonstreaza inca o data reusita colaboratii dintre cele doua companii, fiecare din ele lider in domeniul in care activeaza.

Prin integrarea sistemului transponder in noul ceas, Jaeger-LeCoultre a creat o capodopera suprema a prezentului, un obiect exclusiv caracterizat prin calificativul de accesoriu unic pentru un automobil deosebit, precum si prin functionalitate – clientii au posibilitatea de a folosi ceasul atat ca un cronograf, cat si ca o cheie pentru DBS.

Doar distribuitorii oficiali ai Aston Martin vor fi cei care vor putea "autoriza" noua capodopera sa "comunice" cu automobilul, garantandu-se astfel securitatea noului accesoriu.

Ceasul in sine, contine detalii puse in evidenta in mod strategic, pentru a evidentia suprematia marcii britanice, iar centrul cadranului este pozitionata emblema suspendata "DBS" (vezi foto). Indicatoarele cadranului sunt executate intr-un stil care aminteste de bordurile modelului DBS. In imagine mai pot fi vazute si zonele de acces OPEN si CLOSE, prin care posesorul unui astfel de ceas poate coordona deschiderea si inchiderea automobilului sau.

O astfel de capodopera nu se putea lipsi si de mici detalii elvetiene, menite sa asigure o exactitate fara cusur in orice conditii: astfel, AMVOX2 DBS Transponder contine in interior o carcasa de protectie impotriva campurilor electromagnetice, care ar putea afecta precizia ceasului.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!