Prima pagină  »  Ştiri  »  Veno Supercar din Polonia
18 AUGUST 2008, 00:00
2,746
0
Veno Supercar din Polonia
De Ilie Toma
0
Compania Poloneza Veno Automotive si-a pus in plan producerea primului sau supercar. Ei afirma ca un astfel de automobil, n-ar trebui sa lipseasca din garajul lui Batman. Insa in realitate nu e chiar asa. Acest automobil, putem spune ca este copia lui…Lamborghini Reventon.

Sasiul a fost prevazut pentru maximum 1.000 CP, iar materialele folosite – carbonul si aluminiul, se vor folosi la interior, pentru a usura automobilul la maxim. Vor fi folosite careva tehnologii pentru un condus mai bun. Se stie ca in dotare va fi ABS, insa despre tractiune inca nu sunt date.

Motoarele iarasi nu vor fi originale, se vor instala cele de pe Audi, fiind disponibile trei versiuni ale motorului 4.2l V8, ce vor fi dezvoltate cu puteri cuprinse intre 350-700 CP. Incepand cu anul 2009, Vento afirma ca vor folosi motoare instalate pe Corvette C6, inclusive motorul 6.2l V8, folosit pe modelul Z1.

Producerea planificata este de 50 de unitati. Aici se include atat varianta coupe, cat si roadster. Capacitatea anuala de producere fiind de 10-12 bucati.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!