Prima pagină  »  Ştiri  »  Doua premiere mondiale Opel la Salonul Auto din Paris
22 SEPTEMBRIE 2008, 13:14
1,908
0
Doua premiere mondiale Opel la Salonul Auto din Paris
De Ilie Toma
0
Opel se pregateste din plin pentru Salonul Auto din Paris, ce va avea loc de pe 4 pana pe 19 Octombrie. Si nu in zadar – producatorul va prezenta doua premiere mondiale – Insignia Sports Tourer, ce dispune de doua motoare noi si Insignia ecoFLEX, ce combina un nivel inalt de conducere a automobilului cu o economie remarcabila de combustibil.

In noul universal Opel se regasesc cele mai noi tehnologii ale industriei auto, la un pret foarte accesibil. Insignia Sports Tourer dispune de acelasi design atletic, increzut si elegant, ca si confratele sau, in varianta sedan. Mark Adams, vice-presedintele departamentului European de design al GM, a declarat: “Acest automobil se deosebeste prin individualitatea sa unica, ce corespunde noului concept de design, pe care noi l-am dezvoltat pentru Opel”. Vanzarile modelului Sports Tourer vor demara in primavara lui 2009.

Vor fi prezentate si doua motoare noi pentru toata gama Insignia. Noul motor diesel de 2 litri, biturbo, dezvolta 190 CP. Al doilea motor este unul pe benzina, de 1.6 litri, ce produce 180 CP. Ambele agregate sunt demne sa intre in deja existenta familie a celor sapte motoare disponibile, pentru modelul Insignia. Trebuie sa Va amintim, ca toate motoarele corespund cerintelor Euro 5.

Si in sfarsit, Opel va oferi publicului larg, sa faca cunostinta cu noul model Insignia ecoFLEX. Acest automobil ecologic este destul de puternic, chiar daca prieteneste bine cu mediul ambiant. Este un automobil puternic si complicat din punct de vedere constructiv, combinand caracteristicile dinamice cu consumul redus de combustibil.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!