Prima pagină  »  Ştiri  »  Fiat: versiunea cu Bluetooth - 500.000 de automobile livrate
23 SEPTEMBRIE 2008, 20:47
1,844
0
Fiat: versiunea cu Bluetooth - 500.000 de automobile livrate
De Ilie Toma
1
Ziua de 22 Septembrie isi va gasi neaparat un loc in istoria Grupului Fiat: modelul Fiat 500, cu numarul 500.000, a fost vandut cu sistemul ce a schimbat radical modurile de comunicare, informare si distractie in automobil – Blue&Me.

Aceasta treapta importanta, ce a fost atinsa in mai putin de doi ani, ne arata extinderea pe larg a sistemului Blue&Me, pe care publicul o admira, multumita atributelor sale: functionare excelenta si simplicitate nemaipomenita de folosire. Aceasta inseamna ca tot mai multi clienti comanda aceasta optiune: este aleasa de catre 20% din toti clientii, ce comanda un automobil din Grupul Fiat si care poate fi echipat cu optiunea respectiva.

Blue&Me a fost dezvoltat impreuna cu Microsoft si a revolutionat modul de comunicare si distractie din masina. Sistemul va permite sa efectuati apeluri telefonice si sa auziti mesajele pe un telefon Bluetooth, sa rasfoiti o carte de telefoane si sa ascultati muzica preferata, in formatul MP3 – toate acestea fara a lua macar un deget de pe volan.

In luna Octombrie, va vedea lumina si ''ecoDrive''. Pe langa optiunile sus-enumerate, Blue&Me va fi dezvoltat si va permite stocarea datelor pe un stick USB, iar cel din urma, odata conectat la un PC – va permite vizualizarea multor parametri, legati de masina, cum ar fi analizarea emisiilor de CO2, pentru fiecare calatorie in parte. Totodata, sistemul va da sfaturi soferului pentru un condus cat mai eficient, ce va indica o reducere de combustibil si de CO2.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!