Prima pagină  »  Ştiri  »  Lancia Ypsilon VERSUS va fi prezentata la Salonul Auto din Paris
23 SEPTEMBRIE 2008, 15:00
1,869
0
Lancia Ypsilon VERSUS va fi prezentata la Salonul Auto din Paris
De Ilie Toma
0
La Salonul Auto din Paris, Lancia va prezenta modelul Ypsilon VERSUS, produs in colaborare cu renumitul brand Versace, ce va ''imbraca'' modelele de pe stand cu haine, pentru a se combina cu atmosfera expresiva de la expozitie. Aceasta demonstreaza stransa colaborare dintre compania Lancia si marele tender de moda. Impreuna cu design-ul si cinematografia, moda este un punct de referinta pentru Lancia. Trebuie sa Va amintim, ca productorul de mai sus este compania oficiala ce ofera automobile la Saptamana Modei din Milan.

Lancia Ypsilon continua sa detina un loc maret, confirmandu-si postura sa de “icoana” a design-ului italian. De aceasta data, a venit randul lui Ypsilon VERSUS, o versiune originala, creata in urma colaborarii dintre Lancia si Versus, o marca comerciala a grupului Versace, ce a stat intotdeauna la baza stilului exclusivist-inovativ. Avand tendinta pronuntata a unui stil dinamic, brandul Versus este conceput pentru categoria de persoane care sunt mereu la moda si plini de viata. Atentia la detalii, calitatea de top a lucrului manual si insusi materialele sunt punctele forte ale colectiei italiene. Asa ca pare destul de normal, ca brandul Versus sa se combine cu Ypsilon, modelul companiei Lancia, destinat de asemenea clientilor tineri si moderni.

Showcar-ul este predecesorul unei serii limitate de 500 unitati. Livrarile se vor incepe din luna Martie 2009. Masini reprezinta interesul pe care Lancia il are fata de lumea modei. Chiar daca motorul si moda sunt ca cerul si pamantul, ambele companii tind la un nivel inalt al calitatii, precum talentul, creativitatea si inovatia. Intr-un cuvant, ingredientele de succes ale noului stil italian. Masina de show, Ypsilon Versus, creeaza un impact vizual foarte puternic. Incepand cu culoarea speciala Bronzino Bronze, ce are si un logo ''Versus'' pe acoperis. La exterior remarcam jantele R''16, grila radiatorului, manerele usilor, bara de protectie spate. Toate cele enumerate mai sus – inscriptionate cu logo-ul ''Versus''.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!