Prima pagină  »  Ştiri  »  NICE MyCar a devenit automobilul electric al anului
29 SEPTEMBRIE 2008, 16:34
1,950
0
NICE MyCar a devenit automobilul electric al anului
De Vasile Marian
0
La concursul GreenFleet din acest an, compania NICE Car (No Internal Combustion Engine) a fost decernata cu premiul ''Vehiculul electric al anului''. Promotorul companiei a fost modelul MyCar, o masina micuta ce dispune de doua locuri. Fiind desenata in Italia, MyCar a fost lansata oficial in luna iulie, la Salonul Auto din Londra.

''Suntem foarte multumiti de premiul acordat'', a spus co-fondatorul NICE, Julian Wilford. ''De cand am lansat compania NICE in anul 2006, scopul nostru a fost sa lansam un mijloc de transport ecologic, accesibil si convenabil pentru toate nivelurile sociale. MyCar reprezinta ultima aparitie a acestui segment a automobilelor, camioanelor si motocicletelor electrice, ce se dezvolta cu pasi rapizi in ziua de azi.''

Fiecare kilometru parcurs cu MyCar, il va costa pe un client englez ٠. Totodata, modelul are un design foarte stilat si functional si un pret mic de exploatare, iar asta nu reprezinta nimic altceva, decat un nou model de succes. Avand un pret de baza de ٦.995, MyCar va fi disponibil in Marea Britanie incepand cu luna viitoare.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!