Prima pagină  »  Ştiri  »  Porsche: modele mai ecologice si mai puternice
30 SEPTEMBRIE 2008, 09:51
2,023
0
Porsche: modele mai ecologice si mai puternice
De Ilie Toma
0
Porsche va prezenta la Salonul Auto din Paris, cateva modele noi din gama 911. Cele mai importante premiere le reprezinta noul Boxter S Porsche Design Edition 2, Cayman S Sport si Cayenne S Transsyberia.

Cea mai rapida gama de modele, din toata istoria Porsche, ce consta din 10 modele a seriei 911, incepand cu Carrera Coupe si terminand cu Targa 4S – vor fi prezente la Salonul din Paris – toate cu un design si tehnologii noi. Odata cu lansarea ultimei generatii a gamei 911, Porsche ofera intr-adevar o serie unica de automobile sportive, ce dispun de sistemul DFI, adica Injectie Directa a Combustibilului. Insa, dezvoltand noile motoare, Porsche inca odata demonstreaza performanta si eficienta clasicei tehnologii ''flat-six'', dezvoltand-o pana la un nivel si mai inalt. Iar multumita unitatii de management a emisiilor si a tehnologiilor motorului, automobilul respecta cele mai stricte norme europene de poluare, Euro 5 sau americane, LEV II.

Boxter S Porsche Design Edition 2 si Cayman S Sport

Celelalte doua modele care vor fi prezente la Salonul Auto din Paris – Porsche Boxter Design Edition 2 si Cayman S Sport, livreaza acum 303 CP din motorul de 3.4 litri, cu 8 CP mai mult decat versiunea S. Ambele modele au un design nou, mai exclusivist. Aceasta serie a noului Boxter S Porsche Design Edition 2 va fi limitata la doar 500 unitati.

Cayman S Sport, un coupe sportiv cu adevarat unic, ce este limitat la doar 700 unitati, va fi mai colorat si va avea un design mai sport si mai dinamic. In acest caz, clientul va avea posibilitatea sa comande masina in sase tipuri de culori non-metalice, in special culoarea portocalie si verde, ce vor fi disponibile pe versiunea 911 GT3 RS. Motorul boxer de 303 CP, storsi din cei sase cilindri, vin impreuna cu sistemul Porsche Active Suspension Management (PASM), ce este oferit standart. De asemenea, garda la sol a fost micsorata cu 10 mm, pentru un condus mai dinamic.

Cayenne S Transsyberia

Odata cu lansarea la Paris a noului Cayenne S Transsyberia, Porsche marcheaza succesul sau in lumea sportului. Ca si modelul ce a participat la rally-ul Transiberian, modelul de serie este bazat pe Cayenne S, ce are un motor de 4.8 litri, V8, turboaspirat si dispune de sistemul eficient de injectie directa a combustibilului. Totodata, motorul are acum caracteristici mai puternice, decat Cayenne GTS, pe care este bazat si este in stare sa produca 405 CP si 500 Nm.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!