Prima pagină  »  Ştiri  »  Aston Martin face pasi hotarati pentru reinvierea marcii Lagonda
20 OCTOMBRIE 2008, 16:12
2,757
0
Aston Martin face pasi hotarati pentru reinvierea marcii Lagonda
De Ilie Toma
0
Aston Martin Lagonda Limited a anuntat ca Philipp Grosse Kleimann va fi noul Director al Departamentului de Dezvoltari, ce se afla in sediul companiei, in orasul Gaydon, Marea Britanie. Philipp Grosse Kleimann va face parte din Departamentul Executiv de Management al Aston Martin.

Aflandu-se in rolul sau de Director al Departamentului de Dezvoltari, Philipp Grosse Kleimann va revizui toate planurile pe viitor al Aston Martin Lagonda Limited, inclusiv si dezvoltarea retelei globale de dealeri.

Una dintre responsabilitatile sale este si readucerea pe piata a brandului Lagonda.

Ulrich Bez a comentat: ''Experienta pe care o poseda Philipp in domeniul industriei auto, in segmentul premium, ne va ajuta sa lansam renumitul brand Lagonda, odata cu aparitia unei retele de dealeri, activa in peste 100 de tari ale lumii. Brandul Lagonda ne va permite sa dezvoltam automobile ce vor avea un caracter diferit celor sportive, pastrand desigur ca valorile unui Aston adevarat.''

Philipp Grosse Kleimann, in varsta de 38 de ani, face parte acum din compania Aston Martin, dupa 13 ani de colaborare cu Daimler, unde a lucrat in Departamentul de Marketing si altele, pentru Mercedes-Benz, Smart si Maybach.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!