Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiul presedintelui Mazda pentru cei mai bun dealeri in Europa
23 OCTOMBRIE 2008, 16:17
1,832
0
Premiul presedintelui Mazda pentru cei mai bun dealeri in Europa
De Ilie Toma
0
Mazda Europa a anuntat astazi despre premierea, in cadrul unei ceremonii petrecute in Croatia, a celor mai buni dealeri ai marcii pe teritoriul Europei. "Premiul Presedintelui", asa cum este intitulata aceasta distinctie, a fost inmanat catre 47 de distribuitori in 23 de tari europene, in care acestia au demonstrat rezultate foarte bune in vanzari si in deservirea clientilor.

Europenii se asteapta ca un automobil nou achizitionat sa ramana fiabil si calitativ mult timp dupa achizitie. De asemenea, europenii isi doresc un dealer profesionist si atent in relatia cu ei. Iar Mazda intotdeauna a tins catre aceste standarde importante. Spre exemplu, doar in ultimul an, automobilele Mazda au obtinut premiul pentru calitatea interiorului de la revista Autobild din Germania, iar in testele de onduranta la 100 000 km ale aceleiasi reviste Mazda 6 si Mazda 5 sunt printre cele mai favorite. Un lucru foarte important este si ascensiunea tot mai increzuta realizata de Mazda in topul primelor 5 cei mai calitativi producatori din lume, conform studiului JD Power.

"Premiul Presedintelui, existent in reteaua noastra de dealeri vine sa scoata in evidenta profesionismul si succesele reprezentantelor noastre europene, in fiecare dintre tari. Aceste premii ne ajuta si sa ne simtim cu totii parte a marii familii Mazda.", explica Jorgen Olesen, Vice Presedinte in Relatii cu Clientii si Logistica al Mazda. "Petrecerea cravatelor negre - cum numim noi ceremonia de decernare a acestor premii a devenit un simbol al filosofiei Zoom-Zoom. De la instituirea acestui premiu in 2005, numarul dealerilor care l-au primit a fost in continua crestere.

Si in Republica Moldova, automobilele Mazda se bucura de o popularitate crescanda in randurile iubitorilor de masini, iar calitatea automobilelor oferite bucura posesorii foarte mult timp dupa momentul achizitiei. Iar succesele marcii Mazda in Moldova cresc cu fiecare nou model lansat: un exemplu perfect este noua Mazda6, care, intr-un timp foarte scurt de la lansare, a reusit sa fie achizitionata sau comandata intr-un numar record de exemplare.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!