Prima pagină  »  Ştiri  »  SEAT Altea Freetrack devine regele muntilor
22 OCTOMBRIE 2008, 11:58
2,690
0
SEAT Altea Freetrack devine regele muntilor
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
953 de km si 29 de defileuri parcurse weekend-ul trecut de Gherhard Plattner si Franz Doppler, intr-un tur istovitor prin zonele muntoase a Italiei, Austriei si Elvetiei, in doar 22 de ore, pot fi considerate o adevarata fapta eroica a modelului SEAT Altea Freetrack. All-roader-ul celor de la Seat a demonstrat o performanta superba in timp ce a strabatut traseul abrupt si periculos.

Provocarea pusa in fata soferilor a fost parcurgerea a 24 de defileuri muntoase in 24 ore. Ambii soferi au avut ocazia de a examina din plin performanta de 140 CP a Freetrack-ului 2.0 TDI cu tractiune integrala pe traseul muntos ce a pornit din „Cortina d’Ampezzo”, Italia. Conexiunea hidromecanica a automobilului cu unitatea de control electric AWD Haldex, a asigurat in permanenta forta progresiva a tractiunii pentru a putea face fata oricarui tip de landsaft.

La finalul competitiei, Plattner si Doppler au declarat urmatoarele „SEAT Altea Freetrack este vehiculul perfect pentru acest tur. Am parcurs toate tipurile de suprafete, inclusiv o scurta portiune inzapezita, iar automobilul s-a comportat perfect. Una din marele surprize a fost consumul de combustibil care s-a dovedit a fi de doar 7.1 l/100 km, fenomen remarcant pentru zonele muntoase”.

Altea Freetrack cu motor de 2.0 litri TDI 140 CP si tractiune integrala este una din versiunile de inalta performata allroad a producatorului spaniol, in gama mai fiind disponibile si versiunea 2.0 TDI cu tractiune fata, precum si o versiune cu motorizare pe benzina 2.0 TSI 200 CP cu tractiune integrala.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!