Prima pagină  »  Ştiri  »  Dacia lanseaza Logan Van si Logan Pick-up pe piata Europei
25 NOIEMBRIE 2008, 09:36
2,058
0
Dacia lanseaza Logan Van si Logan Pick-up pe piata Europei
De Ilie Toma
0
Dacia a anuntat ieri ca incepand chiar cu sfarsitul acestei luni urmeaza sa lanseze pe majoritatea pietelor Europei, pe care este prezenta, modelele Logan Van si Logan Pick-up, venind sa atace in mod serios piata vehiculelor comerciale usoare a batranului continent. Produse la uzina Dacia din Pitesti, care este si certificata ISO 14001, ambele modele contin 5% plastic reciclabil si au emisii CO2 de 137-140 gr/km, in functie de motorizare, fapt care le califica in filosofia gamei eco2 a producatorului roman.

Logan Van este disponibil in Romania si Bulgaria inca din Februarie 2007, iar Logan Pick-up din martie 2008. Ofensiva curajoasa pe piata europeana este asigurata pentru Logan MCV de catre spatiul unic de incarcare de 2.5 m3, care il face cel mai avantajos in raportul “pret pentru metru cub” din tabara vehiculelor comerciale usoare europene. Logan Pick-up vine si el cu avantaje gata sa faca multi europeni sa se gandeasca serios in momentul achizitiei unui astfel de vehicul: modelul dispune de o bena de 1,8 metri lungime, capabila sa transporte o sarcina de 800 kg! La toate se mai adauga si un spatiu de incarcare de 300 litri volum, existent in cabina vehiculului, in spatele scaunelor.

De la lansarea acestor modele pe pietile Romaniei, Bulgariei si, partial cea a Turciei, Dacia a vandut 12 000 unitati de Logan Van si 3 600 unitati de Logan Pick-up, majoritatea vanzarilor fiind realizate pe piata Romaniei. Aici ambele modele sunt lideri de vanzari in clasele lor.

Dacia Logan Van si Logan Pick-up vor fi comercializate pe piata europeana cu o garantie de 3 ani sau 100 000 km.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!