Prima pagină  »  Ştiri  »  Lux neobisnuit pentru asiatici: Audi lanseaza A4 Long pe piata Chineza
17 NOIEMBRIE 2008, 17:10
2,412
0
Lux neobisnuit pentru asiatici: Audi lanseaza A4 Long pe piata Chineza
De Ilie Toma
0
Audi este primul brand premium care introduce pe piata chineza o versiune cu ampatament marit a unui sedan de clasa medie-mare. Versiunea A4 Long dispune de un ampatament cu 60 mm mai mare decat cea standart, iar beneficiile vor fi simtite in special de catre pasagerii din spate.

Asamblat la uzina Changchun din China, noul Audi A4 Long si-a facut ieri debutul la Beijing. Prezent la ceremonia de lansare, unul din responsabilii de vanzari ai Audi AG a remarcat importanta noului automobil pentru piata chineza. “Este un produs premium construit doar in China si destinat doar pietii chineze, si prin aceasta noua versiune vom fi primii care ne vor apropia mai mult de necesitatile cumparatorilor chinezi, intr-un mod inedit”.

De la lansarea, in anul trecut, a noii generatii de A4, in intreaga lume au fost comercializate peste 200 000 unitati. Recent, Audi A4 a fost votat “Most Beautiful Car of the Year” (cea mai frumoasa masina a anului) de catre cititorii unei prestigioase publicatii germane (Auto Bild), castigandu-si astfel premiul “Auto Bild Design Award 2008”.

Desi produs in China, intregul proces de productie este controlat in mod riguros de catre Audi. A4 Long este creat sa devanseze orice concurent in materie de lux, confort la rulare, spatialitate interioara si design. Sasiul a fost si el adaptat drumurilor chineze pentru a putea oferi un confort maxim. Datorita ampatamentului marit, pasagerii din spate au acum mult, chiar foarte mult spatiu, pentru a se simti relaxati. Prin aceasta lansare, Audi declara ca reuseste sa aduca beneficiile clasei mari intr-un automobil de talie medie.

Pentru inceput, noul Audi A4 Long va fi propulsat de un motor 2.0 FSI si 180 CP sau un V6 de 3.2 litri FSI si 265 CP.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!